• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

29.09.2020

Hem adaptat la Festa de la Verema d'aquest any i portarem un trosset d’Urpina als nostres punts de venda, amb preus especials en els vins Urpina i els formatges Muntanyola

VEREMA URPINA 2019 37

AMPANS ha repensat el format de la onzena edició de la Festa de la Verema, bo i esperant poder tornar a Urpina en la propera edició. Tot i no celebrar la festa com a tal, durant el mes d'octubre Urpina serà molt present als punts de venda d'AMPANS perquè l'esperit de verema arribi a totes les cases, amb preus especials als vins Urpina i els formatges Muntanyola.

El Garden i els supermercats Caprabo AMPANS tindran un corner especial d'Urpina. També hi serà al restaurant Canonge, on a més els clients podran gaudir del menú de Verema durant el mes d'octubre.

La finca Urpina, a Sant Salvador de Guardiola, va ser una donació a AMPANS i s'ha convertit en un projecte que dóna oportunitats d'inserció laboral i acolliment residencial a persones amb discapacitat intel·lectual.

Al sòl d'Urpina hi creixen els ceps de Merlot i Cabernet Sauvignon dels que AMPANS elabora els vins 3 Nits i U d'Urpina. Des de l'any passat també elabora dos nous vins amb varietats autòctones recuperades, el Cor Valent, sumoll cent per cent, i el Dues Mans, un cupatge amb base de mandó. I des d'aquest any Urpina té el seu primer vi blanc, el Gebrada, de les varietats Picapoll i Macabeu. Tots cinc vins estan elaborats sota el segell de la DO Pla de Bages.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.