• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

24.09.2020

El conseller Chakir El Homrani visita L’Art de Viure i el servei Prelaboral

 

 DSC1438

Aquest matí hem rebut la visita del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, a l'espai Les Bases, on hi ha el centre ocupacional l'Art de viure i el servei Prelaboral. L'han rebut el President d'AMPANS, Sebastià Catllà, el director general, Toni Espinal, la directora del servei ocupacional, Cristina Llohis, i la directora de les Noves Oportunitats, Ada Colomer.

En el transcurs de la visita hem ensenyat el centre al conseller, i li hem explicat el model de descentralització de l'ocupacional, que hem desenvolupat els últims anys. També li hem presentat els resultats de la passada edició de les Noves Oportunitats i li hem traslladat les qüestions de futur d'aquest projecte, impulsat pel SOC.

Els artistes de l'Art de Viure han estat molt contents de conèixer el conseller i mostrar les seves creacions a la visita. La comitiva que l'ha acompanyat estava formada per l'alcalde de Manresa, Marc Aloy, la regidora d'ocupació, empresa i coneixement i feminismes i LGTBI, Cristina Cruz, la regidora d'acció i inclusió social, Mariona Homs, la delegada del govern a la Catalunya central, Alba Camps, i el director general d'economia social, el tercer sector i cooperatives, Josep Vidal.

La visita del conseller El Homrani arriba una setmana després de la visita del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, que dijous passat va ser al Garden per firmar un acord per a fer una rotonda als accessos de Comabella.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.