• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

28.07.2020

Presentem els Lots de Nadal 2020: solidaritat, proximitat i sostenibilitat

Lots-Nadal-2020

Hem posat en marxa la campanya de lots de Nadal 2020, on oferim productes de qualitat i amb valor social. Una selecció elaborada al territori per AMPANS i altres entitats que ofereixen ocupació a persones amb discapacitat intel·lectual.

Vins Urpina i formatges Muntanyola, d'AMPANS, vins i olis de L'Olivera, Galetes El Rosal, de l'Associació Alba, torrons artesans de Vicens, melmelades del projecte de reaprofitament alimentari Espigoladors i embotits Mallart, de Mas Albornà. Productes amb ànima, exclusius i delicadament presentats, que us oferim perquè els regaleu a les persones que voleu cuidar aquest Nadal.

Amb la compra d'aquests lots solidaris us facilitem l'acompliment de la LGD- Llei General de la Discapacitat (antiga LISMI). Demaneu qualsevol combinació i us personalitzarem un lot a mida en funció de les vostres preferències. Podeu demanar pressupost enviant un mail a ampans@ampans.cat

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.