• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

28.07.2020

Presentem els Lots de Nadal 2020: solidaritat, proximitat i sostenibilitat

Lots-Nadal-2020

Hem posat en marxa la campanya de lots de Nadal 2020, on oferim productes de qualitat i amb valor social. Una selecció elaborada al territori per AMPANS i altres entitats que ofereixen ocupació a persones amb discapacitat intel·lectual.

Vins Urpina i formatges Muntanyola, d'AMPANS, vins i olis de L'Olivera, Galetes El Rosal, de l'Associació Alba, torrons artesans de Vicens, melmelades del projecte de reaprofitament alimentari Espigoladors i embotits Mallart, de Mas Albornà. Productes amb ànima, exclusius i delicadament presentats, que us oferim perquè els regaleu a les persones que voleu cuidar aquest Nadal.

Amb la compra d'aquests lots solidaris us facilitem l'acompliment de la LGD- Llei General de la Discapacitat (antiga LISMI). Demaneu qualsevol combinació i us personalitzarem un lot a mida en funció de les vostres preferències. Podeu demanar pressupost enviant un mail a ampans@ampans.cat

5 Comentaris

Laia Encinas Marquès 08.10.2020

Bona tarda,

Estem pensant en l'opció de fer un lot de Nadal als nostres treballadors/es aquest 2020. Ens podeu dir quin tipus de lots oferiu i quins preus teniu? Hi ha l'opció de fer lots vegans i/o sense gluten?

Moltes gràcies!

Salut,

AMPANS 08.10.2020

Hola Laia, de seguida ens posarem en contacte amb tu per explicar-te tot el que us podem oferir. Moltes gràcies!

Noemí Agustina 20.11.2020

Voldira saber quines opcions de cistella de nadal ens podeu oferir per 40-45€ i saber si podríem incloure un petit pack de brindis de nadal individual per el dia que celebrem el nadal telemàticament amb tots els treballadors de l'empresa. Simplement havíem pensat en incloure a la cistella una petita ampolla de cava, una copa i una targeta personalitzada. Seria possible? Quins altres productes ens podrieu oferir? Necessitaríem uns 70 lots.

Pep Mendez 12.12.2020

Bones...voldriem opcions per fer el lot de Nadal pels nostres treballadors.
Gràcies

AMPANS 14.12.2020

Bon dia Pep, de seguida ens posem en contacte amb tu per explicar-te el tot el que us podem oferir. Gràcies!

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.