• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

16.06.2020

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya premia el programa de ràdio que elaboren els alumnes de l’escola Jeroni de Moragas

LVDV1

El programa La Veu dels Valents, en col·laboració amb Ona Bages, permet fer visibles les persones amb disCapacitat en un mitjà comunitari i inclusiu com és la ràdio

La Veu dels Valents, el programa de ràdio que elaboren els alumnes de l'escola d'educació especial Jeroni de Moragas i que setmanalment s'emet per Ona Bages, ha guanyat el 1r Premi en la categoria de ràdio en els XVII Premis CAC a l'escola, impulsats pel Consell de l'Audiovisual de Catalunya.

Fa dos cursos que l'escola Jeroni de Moragas, en col·laboració amb Ona Bages, va iniciar aquest projecte que pretén apoderar i fer visibles les persones amb disCapacitat en un mitjà comunitari i inclusiu com és la ràdio i, alhora, sumar complicitat social. La Veu dels Valents és una descoberta de talent molt potent i que ajuda als alumnes a creure en ells mateixos i els genera autoestima de veure que són molt capaços.

El jurat dels XVII Premis CAC a l'escola ha reconegut la proposta "perquè treballa la comunicació radiofònica com a una eina didàctica, de participació de l'alumnat i d'integració amb la comunitat i la comarca".

La Veu dels Valents és una eina d'apoderament pels alumnes, els motiva i els converteix en ambaixadors de l'escola i de l'entitat, i suposa un repte col·lectiu perquè el seu treball s'emet setmanalment a l'antena d'Ona Bages.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.