• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

08.04.2020

Fem una crida per aconseguir tablets perquè les persones usuàries que s’han d’aïllar dins de les llars i residències puguin tenir contacte amb les famílies

campanya-tablets

Com ho han fet hospitals i altres serveis assistencials, AMPANS fa una crida a empreses i particulars per aconseguir donacions de tauletes digitals o ordinadors portàtils per tal que les persones usuàries que mostren símptomes de la COVID-19 i han d'estar aïllades dins del mateix servei residencial o llar, puguin mantenir contacte amb les seves famílies o persones properes. En alguns casos, la comunicació verbal és una limitació i veure's, posar cares i expressar emocions és molt important per ajudar a portar aquests moments tan complicats, per la salut i el distanciament, que viuen les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies.

Les persones que han de viure en aïllament a les llars i residències d'AMPANS necessiten el suport de les seves famílies, saludar-se i veure's les cares tan sovint com sigui possible. Disposar de tablets i ordinadors portàtils facilitaria als professionals d'AMPANS poder establir aquests contactes en viu entre les persones usuàries i les seves famílies. L'entitat també demana algun aparell de televisor per instal·lar-lo en alguns dels nous espais que ha hagut d'habilitar per poder fer l'aïllament dels casos amb simptomatologia de Covid-19, i poder oferir estones d'entreteniment a les persones afectades. En aquests moments AMPANS s'està fent càrrec de més de 400 persones que viuen el confinament als serveis de llars i residències de l'entitat.

Les empreses i particulars que puguin fer les donacions s'han de posar en contacte a través del correu electrònic comunicacio@ampans.cat i, seguidament, els responsables de la campanya es posaran en contacte amb el donant per gestionar la tramesa del material.

AMPANS anima a tothom qui pugui a fer-los arribar les tablets, ordinadors portàtils i també algun aparell de televisió, i espera poder donar les gràcies als donants a través de les xarxes socials, amb el testimoni gràfic del bé que faran amb la seva donació.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.