• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

25.03.2020

Per superar el daltabaix que comporta la crisi #Covid10 l’entitat presentarà un ERTO com a pla de xoc

Garden estiu 5

Es tracta d'un recurs governamental que alleugera la càrrega salarial a les empreses en moments de força major i garanteix seguretat econòmica i la recuperació del lloc de treball als professionals

AMPANS presentarà un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació, un ERTO, que afectarà uns 200 professionals dels 900 que té l'entitat. En quedaran al marge les persones treballadores de l'àmbit de l'atenció directe en actiu ja que és prioritària l'atenció de les persones usuàries de l'entitat. Ara mateix AMPANS, com la resta d'entitats i empreses del país i pràcticament del món, està fent front a la crisi més important viscuda mai. Una crisi inaudita que ha situat a les organitzacions a emprendre actuacions en un marc ple d'incerteses i de complicada gestió.

L'ERO afectarà majoritàriament als projectes d'emprenedoria empresarial que AMPANS ha anat creant al llarg de la seva trajectòria i que degut a la crisi han hagut de baixar persiana, seguint les directius de les administracions, per seguretat sanitària. Es tracta de persones treballadors de centres tancats temporalment com el Garden, el restaurant Canonge o les deixalleries; així com també personal que no presta atenció directa a les persones i les funcions dels quals han quedat paralitzades per la interrupció del funcionament normal de l'entitat.

És una decisió que s'ha pres després de valorar algunes alternatives i que l'organització ha valorat com la millor sortida com a pla de xoc dels efectes de la pandèmia.

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.