• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

17.02.2020

El Centre de Noves Oportunitats d’AMPANS posa en marxa un projecte d’apoderament a les joves

1. Foto

El projecte Start girls contempla quatre grans accions que culminaran la setmana del 8 de març

El Centre de Noves Oportunitats (CNO) de la Catalunya central, gestionat per la UTE AMPANS-Intermèdia, ha posat en marxa el projecte Start Girls. L'objectiu és apoderar les noies que actualment formen part del CNO i també fer crida a aquelles que encara no coneixen el recurs.

El projecte Start Girls contempla quatre grans accions, que culminaran la setmana del 8 de març. Des del mes de desembre es porta a terme la dinamització de l'eina Tabú, tu tries què t'hi jugues! Es tracta d'una activitat que posa de manifest les violències quotidianes que s'han naturalitzat i que es troben en totes les esferes de la vida. És una iniciativa desenvolupada per l'Institut Català de les Dones, la Direcció General de Joventut, l'Associació Candela i La Bonne-Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison.

Una altra de les accions són els tallers d'autodefensa personal, quatre sessions destinades a conèixer els diferents mètodes per actuar davant de determinades agressions físiques o verbals per potenciar les competències i autoestima de les noies.

Els i les joves del Centre de Noves Oportunitats de la Catalunya central han escollit una referent dona, una dona propera a la que admiren, i les fotos de totes elles conformaran l'exposició fotogràfica "Reflexes en femení". L'exposició s'estrenarà el 2 de març a la Biblioteca de l'Ateneu Les Bases, a Manresa.

Per últim, els i les joves del Centre de Noves Oportunitats assistiran a una xerrada d'una dona emprenedora, que explicarà els reptes que ha hagut de superar per assolir l'èxit a nivell professional.

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.