• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

03.02.2020

Hem participat en el procés de creació del logotip de la Taula de Salut Mental, de la qual formem part

EXPO LOGOS TAULA SALUT MENTAL 5

Des del servei Prelaboral hem elaborat tres propostes de logo amb el suport de l'alumnat de l'Escola d'Art. Ara un procés participatiu decidirà quin serà el logotip definitiu

La Taula de Salut Mental de Manresa, de la qual formem part, ha obert un procés participatiu per escollir el seu nou logotip. Des d'ahir es poden veure exposades les diverses propostes a escollir a la biblioteca de l'Ateneu Les Bases, on la ciutadania podrà votar el que més li agradi fins al 17 de febrer, també a través d'aquest enllaç.

Les 16 propostes de logotips han estat a partir d'il·lustracaions creades per les persones usuàries dels serveis que formen part de la Taula de Salut Mental: la Llar Residència la Sardana, el Club Social Mosaic, el Centre de Salut Mental d'Althaia i el servei Prelaboral d'AMPANS. Les adaptacions de les il·lustracions a logotip les han fet els alumnes de l'Escola d'Art de Manresa.

La Taula de Salut Mental de Manresa és un espai de coordinació i de treball col·laboratiu entre tots els agents que treballen en salut mental al municipi de Manresa que té la finalitat de definir accions de millora a nivell local que permetin donar resposta i millorar la salut mental al territori.

Mitjançant la participació activa de tots els agents es decideixen quins són els objectius a treballar i la metodologia a emprar. Actualment, aquesta Taula funciona a través de sessions plenàries i amb comissions de treball que dissenyen, elaboren i executen projectes, accions o activitats en relació la salut mental i que han sigut consensuades en les sessions plenàries.

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.