• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

22.01.2020

ICL reuneix 120 directius d’empreses del grup de tot el món en una activitat de Team Building a AMPANS

ICL-AMPANS

El repte consistia en muntar 16 bicicletes de muntanya en equips formats per directius de la companyia i joves d'AMPANS que han regalat a l'entitat

120 directius d'ICL, procedents de 4 continents (Europa, Amèrica, Austràlia, Àsia) han fet una activitat de Team Building a AMPANS. Els 120 directius s'han repartit en grups de 15 persones, als que s'hi han sumat persones usuàries d'AMPANS, entre alumnes de l'escola Jeroni de Moragas i persones ateses al servei ocupacional La Llum.

L'activitat ha començat amb l'arribada del primer grup a AMPANS, encapçalat pel president i CEO del grup internacional ICL, Raviv Zoller, i el director general d'ICL Iberia, Carles Aleman. A la seva arribada els ha rebut el director general d'AMPANS, Toni Espinal, que els ha explicat la tasca de l'entitat al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual i ha agraït a ICL el suport que els donen en diversos projectes.

El repte dels equips ha estat muntar un total de 16 bicicletes de muntanya. Amb un full d'instruccions i amb l'ajuda d'un equip de mecànics, cada grup ha muntat dues bicicletes que al final de l'activitat, ICL ha regalat a l'entitat. Tan bon punt quedaven muntades, els nois i noies d'AMPANS les han estrenat per circular per les instal·lacions amb cares de satisfacció.

ICL col·labora amb AMPANS en diversos projectes, entre ells el projecte "L'art de viure" i el Premi d'Investigació i d'Innovació sobre discapacitat intel·lectual i del desenvolupament que AMPANS convoca de forma biennal i amb l'objectiu de fomentar la investigació i la innovació en la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

ICL col·labora amb AMPANS en diversos projectes, entre ells el projecte “L’art de viure” i el Premi d’Investigació i d’Innovació sobre discapacitat intel·lectual i del desenvolupament que AMPANS convoca de forma biennal i amb l’objectiu de fomentar la investigació i la innovació en la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.