• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

23.01.2020

Aquest diumenge, sessió de cinema per a persones amb Autisme al Bages Centre de Manresa

CinemaTEA dhivern 2020

Es tracta d'una iniciativa impulsada per AMPANS i el Centre de Recursos TEA de la Catalunya central, amb el suport dels multicinemes Bages Centre

Aquest diumenge, 26 de gener a les 11.30h, els multicinemes Bages Centre oferiran una sessió de cinema especial, adreçada a persones amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA) i les seves famílies o acompanyants. Es tracta d'una iniciativa d'AMPANS i el Centre de Recursos TEA de la Catalunya Central, que pretén apropar el món del setè art a persones que, en una sessió de cinema convencional, potser no hi trobarien el seu lloc.

El film que es veurà serà La gallina Turuleca, que mostra com les diferències poden ser una oportunitat per a vèncer pors i temors. El passi de la pel·lícula es farà en condicions especials de llum i so. Així mateix, tothom que ho necessiti podrà sortir de la sala durant la projecció.

La proposta va dirigida a persones amb autisme, presones usuàries d'AMPANS i als socis del Centre de Recursos TEA. L'entrada serà gratuïta per a totes aquelles persones amb TEA i per als acompanyants i professionals d'AMPANS i el CR TEA CC.

La iniciativa CinemaTEA, impulsada per AMPANS i el CR TEA amb la col·laboració del Bages Centre ja s'ha portat a terme en diverses ocasions i és una gran iniciativa que posa a l'abast el cinema per a persones que en condicions generals no podrien assistir-hi.

 

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.