• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

14.01.2020

AMPANS reconeix la feina del Centre Especial de Treball en un emotiu dinar

Dinar Nadal CET 27

Més de 150 treballadors del CET d'AMPANS es van reunir a la sala Seven Seven de Manresa

Un any més AMPANS reconeix la feina dels treballadors i treballadores del Centre Especial de Treball amb un dinar en un entorn festiu, en aquest cas a la sala Seven Seven de Manresa. El dinar es va celebrar abans de Nadal i hi van assistir prop de 150 persones.

Durant la vetllada, el director de l'entitat, Toni Espinal, va compartir els resultats de l'any amb els treballadors i els objectius pel 2020. Per la seva banda, la vicepresidenta d'AMPANS, Judit Bosch, va reconèixer la feina ben feta de tots els treballadors. El dinar va fer un reconeixement a la treballadora Montse Alonso, que fa 25 anys que treballa al Centre Especial de Treball d'AMPANS, concretament al Quiosc de Sant Joan de Déu de Manresa.

El Centre Especial de Treball dóna feina a prop de dues-centes persones amb discapacitat i risc d'exclusió en els sectors de jardineria i Garden (Garden Ampans), neteja, manipulats, arts gràfiques, recollida selectiva, supermercats i restauració (Canonge), i amb les marques pròpies com Formatges Muntanyola i Vins Urpina.

Podeu veure les fotos aquí!

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.