• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

10.01.2020

Busquem voluntaris per la tercera edició del programa de mentoria ‘Extraordinaris’

TANCAMENT 2n EXTRAORDINARIS 18

L'objectiu és oferir suport i acompanyament a joves perquè donin el millor d'ells mateixos en l'àmbit personal i professional

AMPANS posa en marxa la tercera edició d'Extraordinaris, un programa de mentoria social de 6 mesos de durada que busca voluntaris que siguin el referent de joves d'entre 16 i 24 anys que no treballen i han abandonat prematurament els estudis.

Es busquen persones de més de 25 anys de la Catalunya central (Bages, Anoia, Berguedà i Osona), que vulguin acompanyar aquests joves i els ofereixin orientació, suport i acompanyament ampliant el seu cercle social i proporcionant-los eines per a un bon desenvolupament de competències per a la vida.
El perfil del mentor és una persona dinàmica i disposada a escoltar, amb habilitats socials i motivades per potenciar les aptituds d'aquests joves. Després d'una entrevista de selecció, els voluntaris rebran formació i acompanyament professional per ajudar en el suport amb la persona jove a la que acompanyen.

AMPANS ja ha dut a terme dues edicions del programa Extraordinaris, que s'han valorat molt positivament per part dels participants, tant joves com mentors. Les persones interessades en participar en aquesta tercera edició poden posar-se en contacte amb AMPANS a través del correu voluntariat@ampans.cat.

4 Comentaris

Imma 15.01.2020

M'agradaria rebre més informació i poder realitzar el voluntariat

AMPANS 16.01.2020

Hola Imma, ens posarem en contacte amb tu per donar-te més informació sobre el programa Extraordinaris. Gràcies!

Judit Bosch 17.01.2020

M'agradaria participar en el voluntariat

AMPANS 20.01.2020

Bon dia Judit, ens posarem en contacte amb tu per donar-te més informació sobre el programa de voluntariat. Gràcies per l'interès!

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.