• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

23.12.2019

AMPANS reconeix la tasca del voluntariat al Concert de Nadal d’AMPANS, que va comptar amb RubberSoul Tribut i la col·laboració de l’escola Ad Libitum

20191221 MB AMPANS ConcertNadal 0463

El concert al Kursaal, que compta amb el suport de l'Obra Social "la Caixa" va destinat al programa de beques per famílies amb fills amb discapacitat intel·lectual d'AMPANS

Aquest dissabte AMPANS va celebrar el Concert de Nadal al Kursaal, amb un tribut a The Beatles de la mà de RubberSoul i amb la col·laboració d'Ad Libitum Escola de Música. Com cada any el cor de l'escola Jeroni de Moragas hi va posar el toc sensible i tendre, una intervenció que s'integra dins de l'espectacle amb un gran esforç al darrere i un equip de professionals i voluntaris.

El concert de Nadal també és un moment de l'any en què es reconeix la tasca del voluntariat. Quatre representants van pujar a l'escenari a recollir una litografia de Miquel Esparbé de la mà del President d'AMPANS, Sebastià Catllà. Es tracta del cavallet d'AMPANS, el primer logotip i segurament el més entranyable de l'entitat, com a mostra de reconeixement. També hi va haver reconeixement per un grup de voluntaris de "la Caixa", que dos cops l'any col·laboren amb l'entitat durant la Setmana Social de CaixaBank, i l'associació Gest! de professionals sèniors a favor del territori, amb el president Josep Sinca.

Les entrades del concert de Nadal d'AMPANS, que compta amb el suport d'Obra Social "la Caixa", van destinades al programa de beques per a famílies amb pocs recursos. Aquest any més de 400 famílies s'han beneficiat d'aquest programa que es dota amb donacions de particulars, empreses i ajudes de les administracions públiques, i amb accions com el Concert de Nadal i el Calendari Solidari. En total, durant l'any 2019 AMPANS va destinar 122.000 euros a beques per fer front a prestacions de serveis d'atenció i serveis complementaris com ara menjador, transport o material escolar.

Àlbum de fotos

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.