• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

12.12.2019

RubberSoul ‘The Beatles tribut’ en format orquestra actuarà al Concert de Nadal Amics d'AMPANS, amb la col·laboració d’Ad Libitum Escola de Música.

191202 ASSAIG COR ESCOLA  ADLIBITUM 5

La formació de tribut a The Beatles pujarà a l'escenari amb la col·laboració d'11 músics professionals i acompanyats de 43 alumnes dels cors d'Ad Libitum Escola de Música i de l'escola d'AMPANS, que porten mesos d'assaig.

El Concert, que se celebrarà el dissabte 21 de desembre a les 20h al Kursaal, ajuda a finançar el programa de beques per a famílies amb fills amb discapacitat intel•lectual d'AMPANS i compta amb el suport d'Obra Social "la Caixa"

AMPANS omplirà l'escenari del Kursaal amb RubberSoul en format orquestra i 43 alumnes d'Ad Libitum Escola de Música i del cor de l'escola Jeroni de Moragas d'AMPANS, en el concert de Nadal que se celebrarà el 21 de desembre a les 8 del vespre. Les entrades es destinen al programa de beques per famílies amb fills amb discapacitat intel·lectual i en situació de vulnerabilitat. Amb el títol 'Tot el que necessites és amor' el concert serà un viatge a l'univers dels Beatles de la mà de quatre sòlids músics bagencs, Carles Ladron de Guevara, Jordi Ribot, Joan Fons i Jordi Vendrell. En aquesta ocasió estaran acompanyats per Eduard Puigrodon al piano, Dani Serrano a la percussió, un quartet de corda (Rebeca Olmedo, Marc Badia, Núria Gorchs i Adriana Alsina) i un quintet de vents (David Gès al saxo, Joan R. Quirante al trombó i la flauta, i Guillem Cardona, Xavier Planes i Anna Mariscal a les trompetes), que els ajudaran a reproduir amb fidelitat les cançons més emblemàtiques dels quatre de Liverpool.

El Concert de Nadal d'AMPANS promet sorpreses, un any més, i pretén mantenir la qualitat, la intensitat i l'emoció que el caracteritzen dalt de l'escenari, on el cor de l'escola Jeroni de Moragas d'AMPANS posarà el toc sensible i tendre. Una intervenció que s'integra dins de l'espectacle amb un gran esforç al darrere i un equip de professionals i voluntaris.

Les entrades del concert de Nadal d'AMPANS, que compta amb el suport d'Obra Social "la Caixa", van destinades al programa de beques per a famílies amb pocs recursos. Aquest any més de 400 famílies s'han beneficiat d'aquest programa que es dota amb donacions de particulars, empreses i ajudes de les administracions públiques, i amb accions com el Concert de Nadal i el Calendari Solidari. En total, durant l'any 2019 AMPANS va destinar 122.000 euros a beques per fer front a prestacions de serveis d'atenció i serveis complementaris com ara menjador, transport o material escolar.

El preu del concert és de 15€ anticipada i 18€ el mateix dia. Les entrades es poden comprar al Kursaal, a taquilles, per telèfon o via internet, a través del següent enllaç:
https://kursaal.koobin.cat/index.php?action=PU_evento&Ev_id=3816&idioma=CA

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.