• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

05.12.2019

L’equip de Worldcoo, la startup que ha creat l’arrodoniment solidari, viu una jornada de voluntariat a AMPANS

Worldcoo  AMPANS  40

Es tracta de l'empresa que ha ideat un sistema electrònic que permet a establiments comercials recaptar fons per a ONGs a través de petites donacions dels seus clients

L'equip de la startup catalana Worldcoo, creadors d' una eina online i gratuïta que permet a les empreses d' e-commerce i als establiments comercials físics, finançar projectes socials i de cooperació a través dels clients que paguen amb targeta, ha compartit una jornada de voluntariat amb les persones usuàries d'AMPANS.

Els 10 membres de l'equip han dedicat una jornada a les persones que participen del taller l'Art de Viure d'AMPANS, un projecte d'atenció a les persones amb discapacitat intel•lectual basat en l'art i la creativitat. Les persones usuàries d'AMPANS i l'equip de Worldcoo han participat junts en un taller de creació de postals nadalenques.
Worldcoo, que s'encarrega de posar en contacte grans empreses amb entitats sense ànim de lucre amb finalitats socials perquè puguin trobar finançament per desenvolupar els seus projectes, organitza anualment una jornada de voluntariat corporatiu per compartir i conèixer més de prop les necessitats d'aquestes.

Una de les empreses usuàries de la plataforma Worldcoo, Establiments Viena ha escollit AMPANS com a projecte solidari de la seva campanya d'arrodoniment de tiquet. Està en marxa des de finals de setembre i ja porta el 60 per cent de l'objectiu recaptat.
Des de la seva creació, Worldcoo ha ajudat a finançar 340 projectes, mitjançant petites aportacions de prop de 6 milions de persones de trenta-cinc països, que han impactat en més de 170 mil persones beneficiàries.

AMPANS, una entitat que treballa per la inclusió sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual i en situació de vulnerabilitat, acull activitats de voluntariat corporatiu com una experiència per a empreses que volen fomentar valors com la solidaritat, la cooperació i la co-creació entre els seus treballadors. Hi han participat entitats i empreses com BankCaixa, l'Obra Social la Caixa, Telefònica, Kids&us, ICL Iberia, AKI o Roca Salvatella, entre d'altres.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.