• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

11.12.2019

La Fundació Tutelar Santa Maria de Comabella ha celebrat 25 anys amb una xerrada informativa i visita a les noves instal·lacions

20191210MB AMPANS 25anysTutelar 078

L'acte ha comptat amb la participació de la jutgessa degana de Manresa, Masfret Advocats, la regidora d'Acció Social i el President de la fundació tutelar

Ahir la Fundació Tutelar Santa Maria de Comabella va fer un acte de celebració del 25 aniversari, una entitat que va impulsar AMPANS l'any 1994. Hi van assistir un centenar de persones, entre elles famílies i professionals de la fundació que han treballat amb nosaltres al llarg d'aquests anys. L'acte va ser una xerrada informativa sobre la tutela, i vam comptar amb Sílvia Mañas, jutgessa degana de Manresa, Josep Sorribes, de Masfret Advocats, Mariona Homs, regidora d'Acció Social de l'Ajuntament de Manresa i Sebastià Catllà, president de la fundació tutelar Santa Maria de Comabella. La jornada va acabar amb un piscolabis i una visita a les noves instal·lacions de la fundació, al carrer Bernat Cabrera de Manresa. 

La Fundació Privada Tutelar Santa Maria de Comabella és una entitat sense ànim de lucre que des de l'any 1994 treballa per tenir cura i protegir, en concepte de tutors/es, curadors/es, administració de béns, defensa judicials, o altra forma jurídica, a persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o persones que presenten deficiències permanents amb deteriorament cognitiu, les quals, judicialment o per voluntat de la família, la Fundació n'estigui encarregada.

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.