• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

04.12.2019

Ens hem adherit al Programa Acords Voluntaris, per a la reducció de CO2

Garden novembre 1

Es tracta d'un compromís d'organitzacions i entitats de Catalunya per a la reducció de gasos amb efecte d'hivernacle (GEH)

AMPANS fa un pas més en el seu compromís amb el Medi Ambient adherint-se al Programa d'Acords Voluntaris. Impulsat per la Generalitat de Catalunya a través de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic, es va posar en marxa l'any 2010 amb l'objectiu de reduir les emissions de gasos amb efecte d'hivernacle (GEH).

El programa ofereix eines, suport i reconeixement a aquelles organitzacions que tenen instal·lacions i/o operacions a Catalunya i que de manera voluntària volen establir un compromís per reduir les seves emissions de GEH. Mitjançant un Acord, les organitzacions que s'adhereixen es comprometen a fer un seguiment de les seves emissions de GEH i establir anualment mesures per a reduir-les.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.