• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

03.12.2019

Hem fet una crida a una societat més inclusiva a través de l’art

IMG 0989

L'Art de viure ha fet un taller a la plaça Sant Domènec de Manresa coincidint amb el Dia Mundial de les Persones amb DisCapacitat

Durant tot el matí hem estat fent un taller a la plaça Sant Domènec de Manresa, coincidint amb el Dia Mundial de les Persones amb DisCapacitat. Amb el lema 'Per la inclusió, tu també hi pintes', les persones del taller l'Art de Viure han animat als ciutadans a fer-se un retrat amb només dos minuts. Es tracta d'un taller molt original que només requereix dos minuts, i amb el què l'entitat vol fer visible les persones amb discapacitat. El conjunt de retrats han format un mural que s'ha penjat al voltant de la pista de gel, i amb la col·laboració de Manresa + Comerç.

L'acció ha estat una manera de conmemorar el Dia Mundial de les Persones amb DisCapacitat fent-les més visibles i mostrant les seves capacitats.

aff2169b-4cc8-410a-b5e5-2598ac3132e4

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.