• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

25.11.2019

Ens ha visitat una escola de Califòrnia i ha compartit quatre dies amb persones dels diferents centres i serveis

alumnes Newbury 16

Un grup d'alumnes d'entre 14 i 18 anys de l'escola Newbury Park Adventist Academy ha vingut a fer voluntariat i ha pogut compartir activitats amb la gent d'AMPANS

Hem rebut una visita internacional! Una escola de Califòrnia ha vingut a conèixer el nostre projecte i a fer voluntariat durant quatre dies. 29 alumnes d'entre 14 i 18 anys amb 7 professors han compartit diverses activitats amb la gent dels centres i serveis d'AMPANS: l'escola, el centre ocupacional, les llars, el Canonge... Algunes de les activitats han estat condicionar l'àrea de pícnic del Centre Ocupacional La Llum, un taller de restauració de mobles amb el Prelaboral, taller de cant amb l'escola, o compartir activitats de lleure del cap de setmana amb les diferents llars i gaudir d'una paella tots junts, entre d'altres.

Es tracta d'un viatge que un grup d'alumnes d'aquesta escola fan cada any a un país del món. Pretén conèixer realitats diferents i fer un voluntariat per establir contacte amb el treball d'una organització sense ànim de lucre.

"Ha estat una experiència molt enriquidora", "les expectatives han superat la realitat" o "hem après molt d'ells i de la manera de treballar d'AMPANS" són algunes de les impressions dels alumnes després de quatre dies d'intercanvi amb la gent d'AMPANS.

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.