• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

22.11.2019

El proper dijous 28 inaugurem el supermercat Caprabo AMPANS del carrer Pompeu Fabra de Manresa

News-Caprabo-quadrat

Podreu gaudir de promocions espectaculars: durant dos dies et retornem l'import de la compra en vals de descompte i fins a mitjans de desembre podràs trobar productes a preus especials

AMPANS i Caprabo inaugurem un segon supermercat el proper dijous 28 de novembre. Fa dos anys, AMPANS I Caprabo empreníem aquest projecte pioner en integració social que va donar feina a 12 treballadors. L'experiència ha estat positiva per les dues organitzacions, per la qual cosa s'han animat a fer un pas més en la relació i col·laborar en una segona botiga; en aquest cas un supermercat que ja estava en funcionament que AMPANS i Caprabo han remodelat junts i que des d'ara es gestionarà des de l'entitat. La inauguració de la botiga serà a les 10.30h, i comptarà amb l'assistència de Toni Espinal, Director General d'AMPANS, i Josep Barceló, Director de Desenvolupament Corporatiu de Caprabo.

El nou supermercat, situat al Carrer Pompeu Fabra de Manresa, donarà feina a 15 persones; és una nova oportunitat per a la inclusió laboral de persones amb discapacitat intel·lectual. A través del contacte directe amb el públic, es dóna visibilitat a la societat de la diversitat de capacitats i aptituds de les persones que hi treballen.

Promocions espectaculars

Amb motiu de la inauguració d'aquesta nova botiga, podreu gaudir de promocions espectaculars: si veniu a fer la compra els dies el 28 o 29 de novembre retornem l'import de la compra en vals de descompte per futures compres en els supermercats Caprabo AMPANS. A més, fins a mitjans de desembre podreu trobar productes a preus molt econòmics. No us ho deixeu perdre! 

 

 

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.