• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

15.11.2019

Onze parelles han estat les protagonistes de la segona edició del programa de mentoria Extraordinaris

TANCAMENT 2n EXTRAORDINARIS 3

Amb aquest programa, AMPANS posa en contacte persones que vulguin viure acompanyar un jove amb joves que tinguin ganes de viure aquesta experiència i en puguin extreure moltes coses

La segona edició del programa de mentoria Extraordinaris ha finalitzat amb èxit. Onze voluntaris han fet de mentors a joves del Centre de Noves Oportunitats d'AMPANS en un programa que vol acompanyar els joves en el seu creixement personal i ajudar-los a enfocar el seu futur.

"M'ha agradat molt els consells que m'ha donat", "hem compartit molt moments" o "és una experiència que recomanaria molt" són algunes de les frases que s'han escoltat al tancament de la segona edició, una jornada organitzada pel servei de Voluntariat d'AMPANS. Després de les sessions de formació, els voluntaris van conèixer en una sessió de Speed-dating als joves als que acompanyarien en el programa de mentoria al llarg de 6 mesos. Tenen entre 16 i 24 anys, han abandonat prematurament el sistema educatiu, estan fora del mercat laboral, i presenten mancances competencials i motivacionals. Aquest programa pretén oferir-los orientació, suport i acompanyament, ampliant el seu cercle social, ajudant-los a sortir de la seva zona de confort i proporcionar-los eines per a un bon desenvolupament de les competències per a la vida, fomentant l'actitud proactiva perquè es reincorporin als estudis o per cercar un lloc de treball.

Probablement al llarg de la vida tots hem tingut referents que ens han acompanyat, inspirat, aconsellat o influenciat en la nostra trajectòria professional i vital. Amb aquest programa, AMPANS posa en contacte persones que vulguin viure l'experiència d'acompanyar un jove amb joves que tinguin ganes de viure aquesta experiència i que en puguin extreure moltes coses. Després de dues edicions, el programa ha complert amb escreix les expectatives fixades per AMPANS i les valoracions són molt positives.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.