• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

07.11.2019

RubberSoul acompanyat d’orquestra i de l’escola Ad Libitum, actuarà al Concert de Nadal Amics d’AMPANS

BANNER-CONCERT-NADAL

El Concert, que se celebrarà el dissabte 21 de desembre a les 20h al Kursaal, va destinat al programa de beques per a famílies amb fills amb discapacitat intel·lectual d'AMPANS i compta amb el suport d'Obra Social "la Caixa"

RubberSoul actuarà al concert de Nadal d'AMPANS, que se celebrarà el 21 de desembre al Kursaal. Amb el títol 'Tot el que necessites és amor', el concert serà un viatge a l'univers dels Beatles de la mà de quatre sòlids i experimentats músics bagencs que en aquesta ocasió tindran acompanyament d'una orquestra i amb la col·laboració de l'escola de música Ad Libitum.

El Concert promet un any més qualitat, intensitat i emoció dalt de l'escenari, on el cor de l'escola Jeroni de Moragas posarà el toc sensible i tendre. Una intervenció que s'integra dins de l'espectacle amb un gran esforç al darrere i un equip de professionals i voluntaris.

Les entrades del Concert, que compta amb el suport d'Obra Social "la Caixa" i la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa, van destinades al programa de beques per a famílies amb pocs recursos. L'any passat, 406 famílies es van beneficiar d'aquest programa que es dota amb donacions de particulars, empreses i ajudes de les administracions públiques, i amb accions com el Concert de Nadal i el Calendari Solidari. En total, durant l'any 2018 AMPANS va destinar 90.000 euros a beques per fer front a prestacions de serveis d'atenció i serveis complementaris com ara menjador, transport o material escolar.

El preu del concert és de 15€ anticipada i 18€ el mateix dia. Les entrades ja estan disponibles al Kursaal, a taquilles, per telèfon o via internet, aquí.

ENTRADES

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.