• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

bagesjove: Inserlab 4.0

Sin título-4

 

BAGES JOVE: INSERLAB 4.0
Amb aquest projecte s'han buscat les sinergies entre sectors més tradicionals com l'hoteleria i la restauració i els més innovadors, com la Indústria 4.0. L'objectiu és formar nous professionals amb capacitats per cobrir futures demandes del mercat i fomentar el talent dels joves.

100% Subvencionat

  • Introducció a la Indústria 4.0 (250 hores): Formació especialitzada en robòtica, disseny 3D i impressió 3D. Aprendràs a treballar amb SolidWorks i a utilitzar una impressora 3D. Amb possibilitat de pràctiques en empreses.
  • Hoteleria i restauració (340 hores): Formació especialitzada en hoteleria i restauració. Aconseguiràs el Certificat de Professionalitat "Operacions bàsiques de restaurant i bar" i amb mòdul de formació en 3D aplicada a la restauració. Pràctiques en empreses.

 

PROJECTE COMÚ
Les dues formacions treballaran transversalment amb l'acompanyament d'un mentor expert, creant un projecte comú relacionat amb els dos sectors, que esdevingui un producte/prototip endogen de la comarca i que tingui un impacte directe en el territori i en el desenvolupament personal i professional dels joves. El projecte el presentaran els propis joves a la Festa del Tomàquet de Manresa.

 

REQUISITS

  • Joves de 16 a 29 anys
  • Beneficiaris de Garantia Juvenil.
  • Situació d'atur o millora d'ocupabilitat (DONO).
  • Motivats i amb ganes d'aprendre.

 

INCRIPCIONS OBERTES A

AMPANS ACTIVA
C/Barcelona, 21. Manresa
93 524 13 31
insercio@ampans.cat

CIO
C/ Verge de L'Alba, 5-7. Manresa
93 877 64 90
cio@ajmanresa.cat

 

ORGANITZA:

ampans-logo      ajuntamentmanresa     JOVIAT-FPintegrada-linia-sota 1      nou cfp fundacio

 

AMB EL SUPORT DE:

SOC   logo-generalitat-catalunya     Logo-Gencat-IOJ webGJ      ministerio-empleo

 

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord els Projectes Singulars de Garantia Juvenil, regulat per l’Ordre TSF/142/2018

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.