• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

PROGRAMES DE FORMACIÓ

PROGRAMES

El Programa de Formació ofereix formació en competències personals i professionals per accedir, amb garanties, a un procés de preparació per a la inserció laboral. Contacte: insercio@ampans.cat

 

serveis-integrals-orientacio-ampans

 SERVEIS INTEGRALS D'ORIENTACIÓ, ACOMPANYAMENT I SUPORT A LA INSERCIÓ DE PERSONES AMB DISCAPACITAT O TRASTORNS DE LA SALUT MENTAL (SIOAS 2021)

L'ORDRE ESS/1120/2017, de 20 de novembre, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a la realització de serveis integrals d'orientació, acompanyament i suport a la inserció de persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental. Servei adreçat a persones amb discapacitat intel·lectual o trastorns de la salut mental, així com persones amb discapacitat física que tinguin reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33%, i que siguin demandants d'ocupació no ocupades inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya, com a millora de feina o persones treballadores en actiu que es trobin en la fase de seguiment a la inserció i/o treball amb suport.

Amb el suport de:

generalitat-dept-treballfons-social

 

consorci-formacio-continua-generalitat-catalunya-erto

 

PROGRAMES MIXTOS D'ORIENTACIÓ I FORMACIÓ ADREÇATS A PERSONES AFECTADES PER UN ERTO, EN ACTIU O EN SITUACIÓ D'ATUR

Subvencionat pel Consorci de Formació Continua de Catalunya (Ordre TSF/86/2021, de 27 d'abril). Inici el setembre 2021 fins el setembre 2022, amb acompanyament personalitzat en la reorientació laboral, sessions de desenvolupament personal i professional, i una oferta formativa en mòduls de Certificat de Professionalitat en els àmbits Sociosanitari, Logística i Magatzem, sector Serveis, Administració i Emprenedoria.

Amb el suport de:

consorci-formacio-continua-generalitat-catalunya-erto-logo-2

 

Rodones-curs

 

FORMACIÓ D'OFERTA EN ÀREES PRIORITÀRIES

Formació ocupacional adreçada prioritàriament a persones treballadores desocupades. Programa subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i efectuat d’acord amb els condicions establertes al Programa de Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries regulat per l’ORDRE TSF/170/2018, de 8 d’octubre.

Amb el suport de:

logo-vector-generalitat-catalunyaSOC     ministerio-empleo 

 

 

GJ-COVID

 

CONTRACTACIÓ EN PRÀCTIQUES DE JOVES BENEFICIARIS DE GARANTIA JUVENIL

El programa de contractació en pràctiques garantia juvenil Ordre TSF/1526/2020, de 26 de juny, cofinançat per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91.89%, és una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil i inserir al món laboral joves formats que no estudien ni treballen. Amb el lema 'El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur', té l'objectiu d'incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves per a entitats del sector del lleure educatiu que preveu el Decret llei 21/2020, de 2 de juny, de mesures urgents de caràcter econòmic, cultural i social (ref. BDNS 512767).

Amb el suport de:

logo-vector-generalitat-catalunyaSOC     FSE 2

 

SIOAS

 

PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ

El programa Treball i Formació, ORDRE TSF/2232/2019 d'1 d'Agost, en la seva Línia PRGC, està adreçat a persones en situació d'atur beneficiàries de la Renda Garantida de Ciutadania i està desenvolupat pel Departament d'Empresa i Ocupació, mitjançant el Servei d'Ocupació de Catalunya. És un programa mixt que combina treball i formació, i fomenta la contractació de persones perceptores de la Renda Garantida de Ciutadania amb greus dificultats econòmiques i socials, per tal d'afavorir la seva inserció sociolaboral.

Amb el suport de: 

logo-vector-generalitat-catalunyasoc1FSEministerio-empleo

 

 

orientació-municipis

 

PROGRAMA D'ORIENTACIÓ ALS MUNICIPIS

Programa de treball a mida per a la inserció i inclusió sociolaboral al propi municipi de persones amb discapacitat i/o en situació de vulnerabilitat de la comarca del Bages.
En el marc d'actuació d'aquest projecte, es duen a terme accions destinades a facilitar la inserció sociolaboral d'aquestes persones procurant-los un lloc de treball.

Amb el suport de:

benestar

 

 

marmi

 

PROGRAMA MESURES ACTIVES D'INSERCIÓ PER A PERSONES DESTINATÀRIES DE LA RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA 2021-2022

En aquest programa, amb una durada fins el 30 d’abril de 2022, es duen a terme accions amb l’objectiu d’incrementar el grau d’ocupabilitat i la inserció en persones perceptores de la RGC.

Programa subvencionat per la Generalitat de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu. Regulat per l'Ordre TSF/128/2017, de 19 de juny - TSF/1285/2021, de 26 d'abril.

 

Amb el suport de: 

generalitat-dept-treballfons-social

 

mes45

 

 

PROJECTE M.E.S+45

Destinat a persones en situació d'atur de més de 45 anys, amb experiència laboral anterior i amb factors personals i/o socials que els dificulten el poder accedir novament al mercat laboral. Més informació aquí

Amb el suport de: 

obrasociallacaixa

 

agencia-collocacio

 

AGÈNCIA DE COL·LOCACIÓ

És un programa que consisteix en dur a terme accions d'orientació i d'intermediació laboral que tenen per objectiu facilitar a les persones amb discapacitat en situació d'atur, una ocupació adient a les seves característiques i facilitar a les empreses aquelles persones amb un perfil professional ajustat als seus requeriments i a les seves necessitats.

Amb el suport de: 

logo-vector-generalitat-catalunya    SOC       ministerio-empleo

 

 

Treball-i-formacio

 

FORMACIÓ INTEGRAL EN JARDINERIA PER LA MILLORA DE L'OCUPABILITAT DE PERSONES JOVES AMB DISCAPACITAT 

Es tracta d'una formació integral en competències tècnic professionals de jardineria, destinada a joves d'entre 16 i 29 anys amb discapacitat per la millora de l'ocupabilitat. De manera transversal i flexible, es donaran els coneixements, competències i eines necessàries per tal que els participants puguin potenciar així les possibilitats d'una futura inserció al món laboral. Forma part del Programa Operativo de Empleo Juvenil (POEJ) 2014-2020, cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE).

Amb el suport de:

     FSE 2

 

Incorpora-rodona

 

 

PROGRAMA INCORPORA

Programa d'intermediació laboral adreçat a persones amb discapacitat o trastorn de salut mental i persones en risc d'exclusió social. El programa ofereix a les empreses un recurs de responsabilitat social corporativa en integració laboral. Amb el suport de:

incorpora1

 

Programa-Funciona

 

 

PROGRAMA FUNCIONA

Programa d'orientació dissenyat per AMPANS que es dur a terme amb el suport de diferents centres educatius de la comarca. El programa està destinat a alumnes majors de 16 anys que requereixin d'un suport per orientar el seu itinerari formatiu i professional.

diputaciobarcelona

 

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.