• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

AMPANS EMPRESA D'INSERCIÓ SOCIOLABORAL S.L.U.

empresa-insercio

Entitat mercantil, constituida el 29/07/2008, i que forma part del "Grup AMPANS".

Va iniciar la seva activitat l'any 2014 i a travès de programes es vol potenciar la millora de l'ocupació i la inserció laboral de persones en situació de vulnerabilitat amb l'objectiu d'aconseguir la seva integració al mercat de treball ordinari.

Aquesta iniciativa respon a la necessitat de crear itineraris on aquestes persones puguin fer una transició al mercat ordinari o cap a una experiència d'empreneduria.

S'ofereix la realització d'accions de treball continuat amb:

• Tècnica d'acompanyament a la inserció per tal d'orientar i elaborar itineraris personalitzats, segons les capacitats i interessos de les persones, tenint en compte la realitat del mercat de treball i capacitar les persones en competències bàsiques i transversals.
• Tècnic d'acompanyament a la producció, que acompanya en l'acció formativa en competències tècnico-professionals per assolir la millora de la qualificació dels treballadors o treballadores.

El que es persegueix amb aquestes accions és:

-Proporcionar a la persona treballadora l'activitat professional adequada per la qual ha estat contractada.
-Aportar els mitjans que li facilitin l'adquisició d'hàbits socials i de treball.
-Responsabilitzar-se de la formació del treballador o treballadora en procés d'inserció.

També, segons la detecció de necessitats de les persones contractades, es treballa en coordinació amb el personal del servei d'inserció de Fundació AMPANS.

L'objectiu del treball d'aquestes persones a les empreses d'inserció és aconseguir la seva integració al mercat de treball ordinari, per a la qual cosa es facilita als treballadors l'accés a la formació i a l'orientació a través d'aquestes accions i mesures establertes.

Per donar compliment a la "Ley 19/2013, de 9 de diciembre, de transparencia, acceso a la información pública y buen gobierno" i a la "Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern" us facilitem la Transparència en l'activitat subvencional i la Transparència en la contractació amb l'Administració.

   

empresa h3  FSE

 

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.