• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

TREBALL PROTEGIT

 AMB CERTIFICT

AMPANS crea oportunitats d'inserció laboral i treball digne per a les persones amb discapacitat intel·lectual, física, sensorial o malaltia mental. Oferim un treball productiu i remunerat adaptat i ens assegurem que cada persona rebi els suports que necessita. Contacta'ns a insercio@ampans.cat i t'informarem.

AMPANS crea el 1969 el Centre Especial de Treball per generar oportunitats d'ocupació per a persones amb discapacitat, a través d'un treball productiu i adaptat. La seva finalitat és la creació de llocs de treball estables, ajustats a la realitat del mercat i orientats a la integració de les persones amb discapacitat. Les seccions del Centre Especial de Treball són:

      > Impremta
      > Manipulats
      > Neteja
      > Garden i Jardineria
      > Enclavaments
      > Restauració
      > Quioscs
      > Recollida Selectiva
      > Deixalleries

Un equip multidisciplinari du a terme un seguit de tasques de suport personalitzades adreçades a tots els treballadors i treballadores que van des de la formació en hàbits i habilitats laborals fins a la millora del nivell d'autonomia personal i social.

      > Suport als treballadors en l'adaptació al lloc de treball
      > Monitoratge en el lloc de treball
      > Formació permanent relacionada amb el lloc de treball
      > Formació en diferents àmbits
      > Suport psicològic i social
      > Suport a les famílies

 

empresa-insercio

 

 

AMPANS EMPRESA D'INSERCIÓ SOCIOLABORAL

Va iniciar la seva activitat l'any 2014 i a través de programes es vol potenciar la millora de l'ocupació i la inserció laboral de persones en situació de vulnerabilitat amb l'objectiu d'aconseguir la seva integració al mercat de treball ordinari.

Amb el suport de: 

Gene economia social    FSE

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.