• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Más de 50 años comprometidos con las personas con discapacidad intelectual

SUPERMERCADO

Inauguració Caprabo 111

Un proyecto de innovación social que abre nuevas oportunidades para la inclusión laboral de personas con discapacidad e impulsa, a través del contacto directo con el público, la visibilidad en la sociedad de la diversidad de capacidades y aptitudes.

Se trata de una franquicia Caprabo y da trabajo a 10 personas con discapacidad. Tiene 278 m2 de superficie comercial y vende más de 4.000 productos.

Situación
C/Barcelona, 72
08242 Manresa

Horarios
De lunes a sábado de 9 de la mañana a 9 del anochecer
Domingos de 9.30 a 14.30h

SUPERMERCAT 

Inauguració Caprabo 111

Un projecte d'innovació social que obre noves oportunitats per a la inclusió laboral de persones amb discapacitat i impulsa, a través del contacte directe amb el públic, la visibilitat en la societat de la diversitat de capacitats i aptituds.

Es tracta d'una franquícia Caprabo que dóna feina a 10 persones amb discapacitat. El supermercat té 278 m2 de superfície comercial i ven més de 4.000 productes.

 

Situació
C/Barcelona, 72
08242 Manresa

Horaris
De dilluns a dissabte de 9 del matí a 9 del vespre
Diumenges de 9.30 a 14.30h 

CANONGE RESTAURANT 

Establiments comercials

Ens trobareu al centre de Manresa amb el restaurant Canonge, un projecte il·lusionant que vam engegar el 2008 i que dóna feina i ocupació a persones amb discapacitat intel·lectual. Al Canonge us oferim una cuina basada en productes de proximitat, on destaquen el bufet d'amanides que us fareu al vostre gust, els nostres arrossos, i les postres que fem diàriament a l'Obrador. Un espai immillorable per les vostres reunions de feina al voltant d'una bona taula i un ambient comfortable.

La seva cuina i l'obrador, on s'elaboren els productes frescos i la pastisseria amb receptes pròpies, expressen la confluència entre el territori i les persones oferint productes dels horts de Sant Benet i dels horts i les vinyes d'Urpina (Sant Salvador de Guardiola), on AMPANS hi té una de les seves llars d'acolliment residencial. El Canonge ha rebut el suport del prestigiós xef de la cuina catalana de projecció internacional, Nandu Jubany, que col·labora amb AMPANS i apadrina alguns dels seus plats a la carta. Els vins del Bages tenen un protagonisme especial i quan entreu al restaurant serà com si us endinseu en la mateixa vinya de l'Urpina on s'elaboren dos vins d'autor i de gran expressió, l'U i el 3Nits. Vine i gaudeix de la cuina de tradició, ben feta i bona per tu.

Situació i horaris

Passatge Canonge Montanyà, 2
08241 Manresa
93 872 56 58

Dilluns, Dimarts i Dimecres: 9h a 20h
Dijous i Divendres: 9h a 1h
Dissabte: 12h a 17h, 20h a 1h
Diumenge i festius: Tancat

www.canonge.cat

 

Establiments comercials

Nos encontraréis en el centro de Manresa con el restaurante Canonge, un proyecto ilusionante que pusimos en marcha el 2008 y que da trabajo y ocupación a personas con discapacidad intelectual. Ofrecemos una cocina basada en productos de proximidad, donde destacan el bufete de ensaladas que os haréis a vuestro gusto, nuestros arroces, y los postres que hacemos diariamente en el Obrador. Un espacio inmejorable por vuestras reuniones de trabajo alrededor de una buena mesa y un ambiente comfortable.

Su cocina y el obrador, donde se elaboran los productos frescos y la pastelería con recetas propias, expresan la confluencia entre el territorio y las personas ofreciendo productos de los huertos de Santo Benet y de los huertos y las viñas de Urpina (Sant Salvador de Guardiola), donde AMPANS tiene una de sus hogares de acogida residencial. El Canonge ha recibido el apoyo del prestigioso chef de la cocina catalana de proyección internacional, Nandu Jubany, que colabora con AMPANS y apadrina algunos de sus platos a la carta. Los vinos del Bages tienen un protagonismo especial y cuando entráis al restaurante será cómo si os adentráis en la misma viña de la Urpina donde se elaboran dos vinos de autor y de gran expresión, el U y el 3Nits. Ven y disfruta de la cocina de tradición, muy hecha y buena por tú.

Situación y horarios

Passatge Canonge Montanyà, 2
08241 Manresa
93 872 56 58

Lunes, Martes y Miércoles: 9h a 20h
Jueves y Viernes: 9h a 1h
Sábado: 12h a 17h, 20h a 1h
Domingo y festivos: Cerrado

www.canonge.cat

 

Inserció laboral de persones amb discapacitat

inserció-laboral

Apunta't als cursos de formació ocupacional. Podràs completar els teus coneixements i et permetrà accedir a una feina. Contacta'ns a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.">Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. i t'informarem.

 

Curs: Inserció laboral de persones amb discapacitat
Persones destinatàries: persones a l'atur, prioritàriament
Titulació: Certificat de professionalitat (Nivell 1) "Treball domèstic" (470h.)
Dates i horaris: del 2 de febrer al 17 d’abril de 2018, de tardes (pendent de confirmar)
Lloc: Carretera Manresa a Santpedor km. 4,4, CO La Llum.

 

Continguts:

Mòduls teòrics

MF1034_3 Gestió de recursos laborals, formatius i anàlisi de llocs de treball per la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat (90h.)

MF1035_3 Entrenament en habilitats sociolaborals de persones amb discapacitat (130h.)

UF0799: Desenvolupament d’habilitats personals i socials de les persones amb discapacitat (60h.)

UF0800: Habilitats de comunicació i promoció de conductes adaptades de la persona amb discapacitat (40h.)

UF0801: Entrenament d’habilitats laborals (30h.)

 

MF1036_3 Metodologia de treball amb recolzament en la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat (90h.)

MF1037_3: Seguiment del procés o d’inserció sociolaboral de persones amb discapacitat (40h.)

 

Formació complementària (20h.)

Mòdul de pràctiques professionals no laborals (120h.)

 

Sortides professionals:

Preparador laboral

Tutor de treball amb suport

Tècnic d’acompanyament laboral

 

Requisits dels/les alumnes:

No es precisa cap acreditació acadèmica ni experiència professional prèvia o coneixements tècnics específics.

 

Documentació necessària per l' inscripció:

  • Currículum Vitae
  • Fotocòpia DNI
  • Document d'alta i renovació de la demanda d' ocupació (DARDO). S' ha de sol·licitar directament a l' OTG o per internet

 

 Sol·licita més informació: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.">Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.; 938 272 300

 

logo soc

logo generalitat

logo ministeri

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.