• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

FORMATGES MUNTANYOLA

Formatges PORTADA

Formatges Muntanyola elabora varietats exquisides de formatge artesà de cabra, búfala, vaca i ovella des de Ca l'Urpina, una finca situada a raser del Massís de Montserrat i que forma part del projecte social de la Fundació AMPANS. Un tros del Pla de Bages, unes gotes de saviesa i un pessic d'il·lusions.

El 2014 ens iniciem al món dels formatges artesanals de la mà de Muntanyola que passarà a ser propietat d'AMPANS aquell mateix any. Amb els coneixements dels mestres i el nou coneixement incorporat, els premis i reconeixements a les nostres varietats no han parat de produïr-se. Medalles d'or i plata al World Cheese Awards, Gourmet Quesos i Làctium.

La formatgeria impulsada per AMPANS dóna feina a persones amb discapacitat intel·lectual que gràcies a una ocupació digna i de qualitat poden fer realitat el seu projecte de vida.


Visita'ns a: www.formatgesmuntanyola.cat 

Contacte: Anna Prado - aprado@ampans.cat

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.