• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

ARTS GRÀFIQUES

ampans

Solucions específiques per a tot tipus d’edició de treballs gràfics amb l’experiència de més de 40 anys al sector. Estructura organitzativa completa, amb servei integrat informàtic de gran versatilitat per facilitar les gestions i contrastat per un servei de qualitat certificada i avalada pels nostres clients (empreses, organismes públics i entitats). Posem al seu abast les novetats tecnològiques necessàries per garantir el flux, la seguretat i la fiabilitat als nostres clients, i l’intercanvi de documents en servei FTP, documents PDF o proves de color. D’aquesta manera, es millora la immediatesa que sovint es requereix.

Serveis:

Editem tot tipus de documents en suport paper en offset o digital, així com en qualsevol altra aplicació que la vostra informació requereixi per donar‐li la màxima utilitat possible.
Oferim un servei integral (disseny i presentació final) i les possibles aplicacions per als vostres suports interactius.

> Tot tipus d’impresos, publicacions i catàlegs
> Packaging
> Impressió digital personalitzada
> Pancartes tèxtils o de pvc, banderoles, expositors (enrotllables, plegables, panells, tòtems...), banderes
> Vinils de tall (lletres corpòries, senyalització) i laminats (mate, transparent o microperforat)
> Plafons de cartró-ploma, quadres
> Bosses ecològiques reutilitzables

 

Contacte: Anna Viñas - avinas@ampans.cat 

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.