• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

Presentació

Selfie grup autogestors Fundció Ampans

AMPANS som una fundació que treballa per promoure l'educació, la qualitat de vida i la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, i també malaltia mental i altres col·lectius en risc d'exclusió, creant i gestionant centres, serveis, programes i suports amb criteris d'excel·lència acreditada. Acompanyem i donem suport a les persones i a les seves famílies en serveis d'escola d'educació especial, formació, treball, atenció diürna, ocupació terapèutica, acolliment residencial, lleure, esport i tutela, fomentant l'autonomia i la igualtat d'oportunitats.

En l'àmbit laboral, creem empreses i serveis que donen feina a prop de dues-centes persones amb discapacitat i risc d'exclusió en els sectors de jardineria i garden (Garden AMPANS), neteja, manipulats, arts gràfiques, recollida selectiva i restauració (conegueu el nostre restaurant Canonge), i amb les marques pròpies Formatges Muntanyola i Vins Urpina.

En el terreny del coneixement, convoquem un Premi d'Investigació i d'Innovació, impulsem un Postgrau a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i organitzem un Congrés sobre Alteracions de Conducta amb la participació de més de 500 professionals.

Estem compromesos amb una gestió ètica amb la finalitat d’aconseguir el respecte als drets fonamentals de les persones amb discapacitat intel·lectual, la promoció dels valors democràtics i les bones pràctiques.

El nostre model d'atenció es defineix per:

    > Continuïtat assistencial
    > Presència a la comunitat
    > Compromís amb les persones i amb el territori
    > Calidesa en el tracte
    > Equipaments confortables i adaptats
    > Propers a les persones i a les seves famílies
    > Flexibilitat i adaptabilitat dels serveis
    > Formació i recerca
    > Implicació de les persones
    > Qualitat dels serveis

Amb el suport dels nostres donants, i col·laboradors: entitats, aliats, institucions i empreses, ajudem a fer la vida més fàcil a les persones amb discapacitat intel·lectual. Si vols, tu també pots participar del projecte AMPANS. Col·labores?

 

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.