• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

PROJECTES EUROPEUS

COPRODUCTION

AMPANS, com a membre directiu de l'Assemblea General d'ARFIE (association de recherche et de formation sur l'insertion en europe), participa en l'impuls de diversos programes d'àmbit europeu per a la millora d'oportunitats de les persones amb discapacitat intel·lectual i necessitats de suport especial. 

 

 

includnet

 

 

Projecte IncludNet. Desenvolupament d'un ecosistema d'emprenedoria inclusiva per a joves amb discapacitat intel·lectual

IncludNet és un programa d'abast europeu que neix de la mà d'ARFIE (Association for Research and Training on Integration in Europe) per fomentar l'emprenedoria inclusiva. Té com a objectiu la inclusió social i laboral de joves amb discapacitat intel·lectual i, per primera vegada, ha desenvolupat una formació sobre emprenedoria adaptada a aquests joves, oferint-los una xarxa de suport d'empreses que els proporcionaran un servei de coaching i de mentoria.

Includnet - Erasmus+ 

 

 

 

in-cuba

 

 

Projecte Enable 'In Cuba'. Un entorn favorable per a l'experimentació, autoocupació i emprenedoria en l'economia social

AMPANS i cinc entitats més de Bèlgica, Itàlia, França i Portugal treballen en el projecte Enable "In Cuba", que pretén impulsar l'emprenedoria de les persones amb discapacitat intel·lectual. El projecte està orientat a crear una metodologies coproductives que facilitin iniciatives d'emprenedoria entre les persones amb disCapacitat intel·lectual. Es tracta d'un sistema que permeti a les persones amb discapacitat afavorir les seves habilitats i millorar la seva independència, així com promoure la igualtat d'oportunitats.

Presentació IN-CUBA Project (anglès) / Presentació IN-CUBA Project (Català) 

 

 

 

Força 10

 

Projecte Força. Formation vers une Citoyenneté Active
AMPANS i cinc entitats europees del sector de la discapacitat intel·lectual, originàries de França, Itàlia, Luxemburg, Bèlgica i Suïssa, han participat al projecte europeu "Força, Formació per una Ciutadania Activa", finalitzat l'any 2015.

Fer aportacions per fomentar l'autodeterminació, la participació activa de les persones amb disCapacitat intel·lectual i les polítiques d'inclusió sociolaborals eren l'objectiu d'aquest projecte, que va concloure el seu treball amb la presentació a la Comissió Europea del Parlament de Luxemburg del document de recomanacions treballat pels membres impulsors del projecte.

Consulteu el document final que recull les recomanacions d'AMPANS presentades dins del grup Força al Parlament de Luxemburg

 

 

  

ENABLE I FORÇA 2

 

 

Projecte Enable. From culture of caring to culture of co-production
AMPANS i 4 entitats més de Luxemburg, Àustria, Itàlia i Bèlgica treballen en un projecte que pretén capacitar, possibilitar i facilitar la participació de les persones amb discapacitat intel·lectual i necessitats de suport especial en la creació de productes i serveis, mitjançant la Coproducció.

Document de presentació del projecte Enable

La metodologia de coproducció

Newsletter 1

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.