• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

Compliance. Canal de denúncies

Compliance

 La fundació AMPANS està compromesa en desenvolupar la seva activitat amb els més alts estàndards d'ètica i d'integritat, per això comuniquem i compartim els nostres principis ètics i morals i sol·licitem a totes les persones que tenen relació amb l'entitat que actuïn d'acord amb ells. En aquest sentit, us demanem que si detecteu alguna conducta que atempti contra els valors de l'entitat per part de personal o representants de l'entitat, ho denuncieu.

Per aquesta raó hem creat el CANAL DE DENÚNCIES a la nostra pàgina web i el correu electrònic: canaldedenuncies@ampans.cat per facilitar la comunicació de qualsevol situació que considereu denunciable o dubtosa, que pugui constituir una vulneració de les lleis, dels drets humans, de les pràctiques laborals i comercials, del tracte a les persones amb discapacitat, del bon govern o, en general, una mala pràctica.

Què és el Canal de denúncies o Compliance?

Coneix quins són els nostres Principis

Coneix què diu el nostre Codi Ètic

Vull fer una denúncia

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.