• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

QUÈ PUC FER COM A ENTITAT?

ASSOCIACIONS, ENTITATS, ESCOLES...

AMPANS som una entitat amb més de mig segle d’història, compromesos amb les persones i amb el territori. La nostra tasca al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb necessitats de suport, no hauria estat possible sense la implicació del teixit social del territori. Entitats culturals, esportives, lúdiques, escoles, entitats veïnals, residències de gent gran, grups escoltes... Amb la vostra ajuda hem teixit una gran xarxa de col·laboradors amb qui compartim valors i un mateix objectiu, una societat ben cohesionada on ningú quedi exclòs.

 

ampans

QUÈ POT FER LA TEVA ESCOLA, ASSOCIACIÓ O ENTITAT?

 

> APRENEM JUNTS: Taller artesanal de papereria. Fomenta la inclusió social posant de relleu les capacitats de les persones que ensenyaran als vostres alumnes, la tècnica del reciclatge de paper. S'enduran a casa un punt de llibre fabricat pels propis participants. El programa s’adreça a alumnes de primària. No obstant, altres grups han sol·licitat l’activitat i s’ha realitzat de forma adaptada a alumnes de secundària, universitaris i altres col·lectius com gent gran o llars d’infants.
Veure vídeo

 > LA MÚSICA A CASA: Aquest projecte va néixer fruit de la col·laboració de l’Ajuntament de Sallent, l’assocaició ASPRODIS i AMPANS.  L’Escola de Música Cal Moliner va obrir les portes a persones ateses a AMPANS per tal que aquestes aprenguin i gaudeixin de la música, sent un clar exemple d’inclusió social. Vols impulsar alguna d'aquestes activitats al teu barri, municipi, centre escolar, escola de música...? nosaltres us hi ajudem.
Veure vídeo 

> TALLER DE VEREMA: Activitat didàctica dirigida a l’etapa d’Educació Infantil i Primària per iniciar-se en el món de la vinya i la verema mitjançant activitats adaptades als alumnes de les escoles i que es realitzen a la finca Urpina d’AMPANS (Sant Salvador de Guardiola). Així, a més dels objectius específics de conèixer les parts del cep, la funció de les barraques de vinya o com s'elabora el most, els nens i nenes aprenen de les persones usuàries d'AMPANS que, juntament amb els professionals porten a terme el taller
Llegir més

> VOLUNTARIAT CORPORATIU: Sou entitat o empresa i voleu viure, com a equip, una experiència de voluntariat? a AMPANS disposem de diversos tallers i espais destinats a projectes de voluntariat corporatiu destinat a les empreses. Organitzats en grups, equips de persones viuen una jornada de convivència amb les persones d'AMPANS. Ja ho han fet diverses empreses del nostre país. 
Veure vídeo

 > Ajuda’ns a difondre el nostre missatge per la plena inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual (descarrega't el nostre logo i comparteix-lo) i segueix la nostra tasca Facebook i Twitter

 > Suma’t a les entitats col·laboradores que ajuden a fer més fàcil la vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i necessitats de suport.

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.