• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

QUÈ PUC FER COM A ENTITAT?

ASSOCIACIONS, ENTITATS, ESCOLES...

AMPANS som una entitat amb prop de 50 anys d’història compromesa amb les persones i amb el territori. La nostra tasca al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb les seves famílies, no hauria estat possible sense la col·laboració i la implicació del teixit social i organitzatiu del territori. Entitats culturals, esportives, lúdiques, escoles, entitats veïnals, residències de gent gran, grups escoltes... Amb la vostra ajuda hem teixit una gran xarxa de col·laboradors amb qui compartim valors i un mateix objectiu, una societat integradora i cohesionada on ningú en quedi exclòs.

 

ampans

QUÈ POT FER LA TEVA ESCOLA, ASSOCIACIÓ O ENTITAT?

 

> APRENEM JUNTS: Projecte d’AMPANS que fomenta la inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual i posa de relleu les seves capacitats, ensenyant a reciclar paper. El projecte neix l’any 2005 al centre ocupacional La Llum d’AMPANS i des d’aleshores més de 4.000 persones ja hi han participat.
El programa s’adreça principalment a alumnes de primària. No obstant, altres grups han sol·licitat l’activitat i s’ha realitzat de forma adaptada a alumnes de secundària, universitaris i altres col·lectius com gent gran o llars d’infants.
Veure vídeo

 > LA MÚSICA A CASA: Aquest projecte va néixer fruit de la col·laboració de l’Ajuntament de Sallent, l’assocaició de familiaris d’ASPRODIS i AMPANS.  L’Escola de Música Cal Moliner va obrir les portes a persones ateses a AMPANS per tal que aquestes aprenguin i gaudeixin de la música, sent un clar exemple d’inclusió social.
Veure vídeo 

> ACTIVITAT DIDÀCTICA LA VEREMA: Una activitat dirigida a l’etapa d’Educació Infantil i CI Primària per Iniciar-se en el món de la vinya i la verema mitjançant activitats adaptades als alumnes de les escoles que es fan a la finca Urpina d’AMPANS. Així, a més dels objectius específics de conèixer les parts del cep, la funció de les barraques de vinya, etc, els nens i nenes de les escoles comparteixen l’activitat amb persones ateses a AMPANS fomentant la inclusió social.

> VOLUNTARIAT CORPORATIU
Veure vídeo

 > Ajuda’ns a difondre el nostre missatge per la plena inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual (sol·licita’ns el nostre logo a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ) i segueix-nos al Facebook i al Twitter

 > Suma’t a les entitats col·laboradores que també volen ajudar a fer més fàcil la vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i la de les seves famílies!

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.