• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

EMPRESES SOCIALMENT RESPONSABLES

Cada cop són més les empreses que veuen la necessitat d’impulsar polítiques de responsabilitat social (RSC) com a element clau per millorar el seu prestigi i reconeixement i que acabaran revertint en la millora dels seus índex de competitivitat i rendibilitat.

ampans

LISMI

AMPANS facilita a les empreses mecanismes pel compliment de la LISMI, d’obligatori compliment per les empreses de més de 50 treballadors. La llei es fa efectiva amb l’obligació de contractar un nombre de treballadors amb discapacitat no inferior al 2% de la plantilla i la legislació laboral contempla subvencions i bonificacions per a l’empresa. Les empreses poden quedar exemptes d’aquesta obligació aplicant mesures alternatives.

La vostra empresa té més de 50 treballadors i no compleix la LISMI?

1. Us oferim el nostre servei d'intermediació laboral (Servei d'Inserció) per la contractació de persones amb discapacitat intel·lectual.

2. Des del Centre Especial de Treball (CET) us oferim diferents solucions com a mesures alternatives contemplades per la LISMI:

 -Compra de productes o serveis amb un valor mínim de 3 vegades l'IPREM anual (indicador públic de renda d'efectes múltiples) per cada lloc de treball reservat a una persona amb discapacitat.

-Contractació de treballadors a través d'un enclavament laboral. Import equivalent a 3 vegades el valor IPREM anual per cada lloc reservat a una persona amb discapacitat.

 -Donatius o accions de patrocini de caràcter monetari el valor del qual sigui com a mínim 1'5 vegades l'IPREM per cada lloc reservat a una persona amb discapacitat.

 

REAL DECRETO Legislativo 1/2013, de 29 de noviembre, por el que se aprueba el Texto Refundido de la Ley General de derechos de las personas con discapacidad y de su inclusión social («B.O.E.» 3 diciembre) el 4 de diciembre de 2013


ampans REIAL DECRET 364/2005, de 8 d’abril, pel qual es regula el compliment alternatiu amb caràcter excepcional de la quota de reserva a favor dels treballadors amb discapacitat

QUÈ OFERIM A LA VOSTRA EMPRESA?

> La possibilitat de contractar els nostres serveis de Centre Especial de Treball o enclavament
> La possibilitat de contractar persones amb discapacitat intel·lectual i/o en risc d’exclusió (intermedicació laboral)
> Pràctiques a la vostra empresa per a persones amb discapacitat intel·lectual i/o en risc d'exclusió
> La possibilitat de fer una donació (monetària, de producte o de servei)
> La possibilitat de participar en un programa de voluntariat corporatiu
> Patrocini  d’activitats de lleure, artístiques o esportives adreçades a les persones usuàries
> Patrocini de projectes o esdeveniments públics per fomentar la sensibilització social
> Anunciant la vostra empresa a la nostra Revista impresa
> Impulsant conjuntament un conveni de col·laboració
> Regalant productes amb compromís, com ara Lots de Nadal, als vostres clients o professionals.

Empreses col·laboradores que participen del nostre projecte.

PERQUÈ LA VOSTRA EMPRESA POT CONFIAR EN NOSALTRES?

> Assessorament i orientació sobre el compliment de la LISMI (Llei d’Integració Laboral) i mesures alternatives, així com sobre contractació laboral i beneficis econòmics i fiscals
> Eficàcia, adaptació i assessorament individualitzat per tal de donar resposta a les vostres necessitats
> Professionalitat i especialització en tots els nostres serveis amb personal preparat, oferint un servei eficaç i de qualitat
> Gestió dels nostres centres i serveis en un sistema integrat de gestió que engloba la qualitat, el medi ambient, i la prevenció de riscos laborals d’acord amb les normes ISO

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.