• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

18.12.2012

Ja podeu trobar el Calendari AMPANS 2013

ampans
La Fundació AMPANS ha posat a la venda el Calendari 2013 que es pot trobar als serveis de l'entitat com el Garden i Canonge Restaurant, a la botiga online, als quioscos de l'Hospital General de Manresa, als Forns de Cabrianes, a l'Abacus i a la Sala Silenci, entre d'altres establiments que col·laboren solidàriament amb AMPANS. En aquesta ocasió, AMPANS ha donat una càmera a les diverses persones que formen part de l'entitat, des de persones ateses fins a personal, perquè reflectissin en una imatge un dels mesos de l'any.

"La foto es pot llegir i és més fàcil de comprendre que un text", diu la presentació del calendari de la fundació dedicada a l'atenció de persones amb discapacitat intel·lectual del Bages, que explica que es va donar una càmera a la gent d'AMPANS perquè expressés a través d'una imatge presa de forma instantània, els seus desitjos, sensacions, emocions i valors. 

D'aquesta manera tan senzilla han sorgit 12 imatges que il·lustren cada mes i que són obra d'un treball en equip dels diversos serveis de l'entitat, com les llars-residència d'infants i adolescents, que protagonitzen el mes de gener; Comtals, la residència per a persones amb trastorns de conducta, que ha fet la imatge del febrer; el març, a càrrec d'un equip de gent del Centre Especial de Treball (CET); Abril vist per les persones que configuren l'equip del Garden d'AMPANS; maig, que ha fet la llar-residència La Colònia de Súria; Juny, que ha anat a càrrec del Centre Ocupacional; juliol, amb una foto que parla de l'estat d'ànim de les persones durant les vacances d'estiu protagonitzada per les llars d'adults; agost, una foto que parla d'oportunitats, de la residència Julio Payás;  setembre, el mes de la verema on la llar d'Urpina pren un protagonisme especial; octubre, realitzada per l'equip del Canonge que expressa el valor de l'hospitalitat i de fer sentir les persones com a casa; novembre del Servei Prelaboral per a persones amb malaltia mental que parla d'esperança; i, finalment, desembre, el Nadal vist des dels ulls dels alumnes de l'Escola d'Educació Especial Jeroni de Moragas d'AMPANS.

El Calendari està a la venda al preu de 7 € als següents punts:
- Botiga online d'Ampans
- Garden Ampans (Ctra de Manresa a Santpedor)
- Canonge Restaurant (Passatge Canonge Montanyà, 2)
- Quioscos de l'Hospital General de Manresa
- Forns de Cabrianes
- Abacus de Manresa
- Sala Silenci
 

This is a SEO version of Calendari 2013 Page 1
To view this content in Flash, you must have version 8 or greater and Javascript must be enabled. To download the last Flash player click here

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.