• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

11.01.2017

La Guia Peñín d’aquest 2017 valora amb 92 punts el vi U d’Urpina, elaborat per AMPANS

U dUrpina 2013 2

La valoració del manual de vins espanyols situa l'U d'Urpina com un dels vins espanyols més ben qualificats d'aquest 2017

La Guia Peñín d'aquest 2017 ha valorat amb 92 punts el vi U d'Urpina de l'anyada 2013, ecològic i Cabernet Sauvignon 100%. El manual de vins espanyols de referència ha tastat per aquesta edició més d'11.500 vins i els ha qualificat dels 50 als 100 punts. El color, l'aroma, el sabor, la intensitat o l'estructura són els aspectes bàsics que ha tingut en compte, però també hi han influït la originalitat, la complexitat, la varietat i els matisos.

L'U d'Urpina és un vi exclusiu, d'una producció de 1.000 ampolles l'any i amb un procés totalment artesanal, premiat amb la Medalla d'Or al Catavinum World Wine i recomanat al "100 vins catalans que has de conèixer". Amb un temps de criança de 15 mesos en barrica, l'U té un cos profund i una aroma amb notes de cirera picota i fruita negra.


Els vins Urpina, U d'Urpina i 3 Nits, són vins amb compromís que AMPANS elabora en col·laboració amb els cellers El Molí i Abadal, de la DO Pla de Bages. Els vins formen part d'un projecte agrosocial que es desenvolupa a la finca Urpina, a Sant Salvador de Guardiola, al peu de la muntanya de Montserrat. El projecte, que va començar l'any 2006 a partir de la donació de la finca a l'entitat, aposta per l'activitat agrosocial a l'entorn de les vinyes, els horts, la formatgeria i la plantació d'oliveres com a via d'inserció laboral i de reconeixement social de persones amb discapacitat intel·lectual.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.