• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

23.12.2016

AMPANS, nou membre de Respon.cat, iniciativa per al desenvolupament de la responsabilitat social a Catalunya

logo respon.cat empresa adherida

AMPANS s'ha incorporat com a membre de Respon.cat, un organisme que pretén implicar les empreses i les organitzacions empresarials més compromeses amb la responsabilitat social. L'objectiu és promoure un salt qualitatiu i quantitatiu de l'RSE com a factor estratègic i cultural de les empreses.
La Comissió Europea defineix l'RSE com "la responsabilitat de les empreses pels seus impactes en la societat". És la integració de les inquietuds socials, ambientals, ètiques, de drets humans i de consumidors en les operacions empresarials i l'estratègia bàsica, per tal de maximitzar les oportunitats de crear valor compartit i de minimitzar els impactes adversos.
Respon.cat ja acull seixanta-una empreses d'àmbits i dimensions molt diverses, totes caracteritzades pel compromís en la responsabilitat social. D'ara endavant AMPANS n'és un organització més.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.