• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

23.12.2016

Trobada de Nadal dels treballadors del CET d’AMPANS a Silenci, amb el suport de l’Obra Social “la Caixa”

IMG 4151

AMPANS celebra des de fa anys el dinar de Nadal del Centre Especial de Treball (CET), en el que hi treballen prop de dues-centes persones. El dinar s'ha anat celebrant en diversos recintes d'AMPANS, però des de l'any passat, i gràcies al programa d'oci inclusiu de l'Obra Social "la Caixa", la trobada de final d'any es pot celebrar en un entorn més festiu com ho és Silenci Manresa.
Així, més de 150 persones, treballadors del CET d'AMPANS, es van trobar aquesta setmana a Silenci Manresa per compartir un àpat, reconèixer la feina feta i els anys de dedicació, i compartir objectius de cara al proper any.
El President d'AMPANS, Sebastià Catllà, i el Director General, Toni Espinal, van fer entrega del reconeixement a tres persones que fa 25 anys que treballen al CET: la Montse Vila i la Dolores Campos, de la Secció de Neteja, i el Juan Luis Reyes, del Servei d'Arts Gràfiques.
El Centre Especial de Treball dóna feina a prop de dues-centes persones amb discapacitat i risc d'exclusió en els sectors de jardineria i Garden (Garden AMPANS), neteja, manipulats, arts gràfiques, recollida selectiva i restauració (Canonge), i amb les marques pròpies Formatges Muntanyola i Vins Urpina.

El toc final de la festa el va donar el DJ Adrià Abadia, un jove amb paràlisi cerebral de l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona–La Muntanyeta. Els participants al dinar van poder ballar les seves mescles, que manipula a través d'un sensor col·locat al front.
Tots aquells que van voler també van poder passar pel photocall instal·lat a l'entrada del Silenci i fer-se una foto de record del dinar de Nadal del CET d'AMPANS.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.