• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

19.12.2016

Emotiu Concert de Nadal, amb el suport d' Obra Social "la Caixa" al Kursaal, amb Paula Valls, Bandarra Street i White Heaven

Concert Nadal 2016 12

El Concert de Nadal Amics d'AMPANS ha omplert aquest dissabte al vespre la sala gran del teatre Kursaal. Centenars de persones han assistit a l'acte solidari en benefici de les famílies amb fills amb discapacitat intel·lectual d'AMPANS.

El concert ha comptat amb l'actuació de la veu revelació de l'any, la jove Paula Valls, protagonista del disc de La Marató de TV3 que ha debutat al mercat discogràfic amb Black and White. Bandarra Street Orkestra ha donat el toc més festiu al Concert de Nadal. La banda del Camp de Tarragona liderada per Pau Bandarra ha pujat a l'escenari amb més de 20 músics a toc de batucada i ha fet alçar el públic del teatre Kursaal. Les veus "a cappella" dels bagencs White Heaven Vocal Grup han seduit el públic a ritme de gospel, pop, swing i bossa-nova.

Els alumnes del cor de l'escola Jeroni de Moragas han protagonitzat el moment final i més emotiu del concert, que ja s'ha fet un espai a la programació del Kursaal de Manresa. Les entrades del concert de Nadal d'AMPANS, que compta amb el suport d'Obra Social "la Caixa" i la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa, van destinades al programa de beques per famílies amb pocs recursos. L'any passat, 342 famílies es van beneficiar d'aquest programa que es dota amb donacions de particulars, empreses i ajudes de les administracions públiques, i amb accions com el Concert de Nadal i el Calendari Solidari. En total, durant l'any 2015 AMPANS va destinar gairebé 90.000 euros a beques.

Veure l'àlbum de fotos del Concert, Fotos de Jordi Preñanosa i Ramon Camps

Voleu veure tots els desitjos que vam escriure pel nou any, amb el suport d' Obra Social "la Caixa"?

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.