• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

30.11.2016

L’Obra Social “la Caixa” destina 24.000 euros a AMPANS per a la inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat

discapacidad intelectual

L'Obra Social "la Caixa" ha concedit 24.000 euros a AMPANS com a entitat seleccionada en la convocatòria d'Inserció sociolaboral 2016, que ofereix ajudes a projectes dirigits a persones en situació vulnerable perquè reforcin les seves capacitats i puguin adequar-se a les necessitats de la xarxa empresarial del territori, aconseguint accedir-hi tan a nivell laboral com social.

La convocatòria d'Inserció sociolaboral correspon al Programa d'Ajuts a Projectes d'Iniciatives Socials que impulsa anualment l'Obra Social "la Caixa" i que aquest any preveu destinar més de 17 milions d'euros a les set convocatòries en què es diversifica. Totes les organitzacions sense ànim de lucre que treballen en pro d'aquests col·lectius en risc d'exclusió poden accedir a aquest programa.

La selecció dels projectes s'ha fet a partir de criteris d'avaluació que han pres en consideració aspectes com la complementarietat amb els recursos existents al territori; el suport de l'Administració i la col·laboració efectiva entre les entitats a través del partenariat; la participació dels destinataris; el voluntariat i la implicació de la comunitat on es duen a terme.

El president de la Fundació Bancària "la Caixa", Isidre Fainé, ha destacat la importància d'aquesta convocatòria en un context com l'actual perquè "contribueix directament a l'objectiu d'aconseguir una societat més justa, igualitària i integradora, en la qual els col·lectius més vulnerables poden tenir oportunitats per accedir al mercat laboral. Aquest ha de ser un compromís de tots".

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.