• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

26.10.2012

III Jornada de Portes Obertes al Servei Prelaboral

El Dr. Jordi Giménez i la Dra. Gemma Prat, de l’equip de Salut Mental d’ALTHAIA, van realitzar una xerrada sobre la “Integració sociolaboral” a la Tercera Jornada de Portes Obertes del Servei Prelaboral d'AMPANS (atenció a persones amb discapacitat intel·lectual). Ambdós doctors van destacar durant la seva participació a l'acte, la importància de la tasca del Servei Prelaboral i l’estreta coordinació  existent entre AMPANS i ALTHAIA per afavorir el trànsit de les persones amb malaltia mental cap a una inserció laboral.

El Servei Prelaboral d'AMPANS dóna atenció a persones amb malaltia mental, ajudant-les a recuperar i mantenir les capacitats suficients per a poder tornar a ser inserits en el món laboral.

Més de seixanta persones van participar de la matinal, que es va cloure amb una xerrada i un vídeo a càrrec de les persones ateses pel personal del servei explicant les activitats comunitàries que realitzen. També es va poder visitar una exposició fotogràfica i una mostra de mobles del taller de restauració. Clickeu per veure'n les imatges

 ampans

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.