• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

16.11.2016

Bandarra Street Orkestra, amb més de 20 músics a l'escenari, tocarà al Concert de Nadal d’AMPANS, amb Paula Valls i White Heaven

bso saxos

A AMPANS ja ho tenim tot a punt per una edició més del Concert de Nadal, aquest any amb 3 formacions que són pur espectacle: Bandarra Street Orkestra, amb més de 20 músics a l'escenari, originaris del Camp de Tarragona, farà tremolar el Kursaal amb el seu domini d'instruments de vent i percussió. Amb una trajectòria de més de 10 anys a l'esquena i més de 300 actuacions, arriben a Manresa amb una gran força escènica i un repertori fresc i treballat.

La banda del Camp de Tarragona compartirà escenari amb Paula Valls, osonenca de només 17 anys i que ja ha estat titllada per alguns com la Norah Jones catalana. La cantant ha posat veu a la cançó de l'espot publicitari d'enguany de la Marató de TV3, que ja s'ha començat a emetre per la ràdio i televisió públiques.

Finalment, les veus "a capela" dels bagencs White Heaven seduiran el públic a ritme de gospel, pop, swing i bossa-nova.

El cor de veus de l'escola Jeroni de Moragas d'AMPANS donarà un any més el toc més sensible del concert. Dirigits pels mestres de l'escola i amb la col·laboració d'un grup de voluntaris, les veus dels infants i joves d'AMPANS captivarà el públic amb el seu esforç i protagonitzarà un dels moments més tendres i emotius de la nit.

Les entrades del concert de Nadal d'AMPANS, que compta amb el suport d'Obra Social "la Caixa" i la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa, aniran destinades al programa de beques per famílies amb pocs recursos. L'any passat 342 famílies es van beneficiar d'aquest programa que es dota amb donacions de particulars, empreses i ajudes de les administracions públiques, i amb accions com el Concert de Nadal i el Calendari Solidari. En total, durant l'any 2015 AMPANS va destinar prop de 90.000 euros a beques per les persones usuàries.

Les entrades pel Concert de Nadal d'AMPANS ja estan a la venda al Kursaal.
A taquilles, per telèfon o via internet, a través del següent enllaç: https://www.koobin.com/kursaal/index.php

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.