• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

24.10.2016

AMPANS formarà part del Jurat dels Premis: Proyectos Impulso 2016 Banco Popular, i Àlex Mazcuñán i Boix del CAATEEB

23

AMPANS ha estat convidada a formar part del jurat de la 5ª edició de Proyectos Impulso Banco Popular, com a entitat guardonada en la última convocatòria d'aquests premis, juntament amb Down Galicia y COGAMI. Serà Pere Rueda, Responsable de Planificació d'AMPANS, qui formarà part del jurat en nom d'AMPANS.

El Premi Proyectos Impulso té per objectiu donar suport financer a tres projectes socials dirigits a la integració ocupacional o laboral de persones amb capacitats diferents, i enguany, com a novetat, l' accessibilitat al lloc de treball.

Com a novetat de la darrera convocatòria, enguany s'hi podran presentar persones jurídiques sense ànim de lucre amb una vinculació directa amb l'entitat social promotora del projecte.

Jurat del Premi Àlex Mazcuñán i Boix del CAATEEB

La Delegació del Bages-Berguedà-Anoia del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona ha convidat AMPANS a formar part del Jurat del Premi Àlex Mazcuñán i Boix, que destaca la trajectòria professional d'un aparellador o arquitecte tècnic, més enllà de l'exercici professional. Carles Padullés, enginyer tècnic, serà el representant d'AMPANS al jurat.

Aquest Premi, que arriba a la seva quarta edició, té una periodicitat bianual i vol recordar la figura d' Àlex Mazcuñán amb un guardó honorífic que rep el seu nom pel compromís professional, col·legial i cívic d'aquest aparellador que va ser un entusiasta de la seva professió, compromès amb el seu temps i estretament vinculat a la vida col·legial.

La Delegació del Bages-Berguedà-Anoia del CAATEEB convoca aquest premi destinat als aparelladors de Barcelona i comarques que, a més de la seva activitat professional, participen de forma activa, desinteressada i rellevant en qualsevol àmbit d'interès ciutadà, cultural, esportiu i altres, al servei de la comunitat.

El veredicte el decideix un Jurat format per un membre de la família Mazcuñán, un representant de col•legiats, un representant de la Junta de la Delegació i 3 persones més relacionades amb el món de la construcció o amb alguna associació que faci un bé a la comunitat.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.