• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

26.07.2016

La secció de Neteja del Centre Especial de Treball d'AMPANS es fa càrrec des d'aquest estiu de la neteja dels edificis municipals de Sant Fruitós de Bages

 

Contracte Neteja CET Sant Fruitos

L'ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha adjudicat el contracte de servei per a la neteja dels edificis municipals pels propers dos anys a la Fundació Ampans. El contracte contempla la possibilitat d'ampliar el període a dues anualitats més.

La Fundació Ampans serà l'encarregada de gestionar la neteja dels edificis, equipaments municipals i escoles públiques. El govern municipal ha acordat adjudicar la contractació d'un servei extern ja que el consistori no disposa de suficient plantilla per fer front a la neteja de la totalitat dels locals i equipaments de titularitat municipal. No obstant això, l'Ajuntament continuarà destinant personal per a realitzar tasques de neteja general de determinats edificis i equipaments en els quals l'empresa adjudicatària hi realitzarà tasques puntuals.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.