• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

21.07.2016

Persones usuàries d’AMPANS reben l’estiu en una festa a Silenci Manresa amb el suport d’Obra Social “la Caixa” i els voluntaris d’aquesta entitat

C.O. a Silenci 11

 

Silenci Manresa va acollir dimecres passat una festa adreçada a les persones usuàries dels serveis d'atenció diürna d'AMPANS per celebrar l'arribada de l'estiu.

La festa celebrada a Silenci va ser gratuïta pels participants gràcies a la col·laboració d'Obra social "la Caixa" dins d'un projecte que impulsa aquesta entitat i que té per objectiu que les persones amb discapacitat intel·lectual puguin gaudir d'espais d'oci de qualitat.

Pels participants és una oportunitat única de gaudir d'una experiència que per a la majoria de persones pot ser habitual en el seu temps d'oci. Des d'AMPANS s'ofereix els suports necessaris per facilitar l'accés, de manera autònoma, a les persones que hi participen.

Vestits de blanc i tons clars, els participants van assistir a una festa de benvinguda de l'estiu amb tots els detalls i van ser rebuts per un photocall de Silenci per immortalitzar el moment d'arribada.

A l'esdeveniment hi van assistir uns 300 participants, entre persones usuàries d'AMPANS, professionals de l'entitat i un equip de 14 voluntaris de CaixaBank que van oferir suport, ballar i animar la festa amb la gent d'AMPANS.

Tant els participants com les tres entitats col·laboradores han valorat molt positivament l'esdeveniment, que és la segona vegada que se celebra.

L'endemà de la festa vam recollir algunes impressions de les persones d'AMPANS:

-Un esdeveniment que per mi va ser molt bonic (Míriam)
-Aquest esdeveniment al Silenci va ser molt divertit. Que l'any que ve sigui igual: happy, hippy, party!" (Maria Isabel)
-Em va agradar molt! que es repeteixi cada any! (Tània)
-S'ha de repetir perquè la gent ens va tractar molt bé! (Lluis)
-Para mi va ser una gran oportunitat d'estar a la discoteca amb bona música i ballar amb grans amics! (Rosa)

 

Aquí podeu veure el vídeo de l'esdeveniment

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.