• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

23.06.2016

10 anys de l’Orquestra de l’Experiència, fruit de la col·laboració amb la residència de persones grans, Mont Blanc, de Manresa

Montblanc 13

Josep Maria Estany, de la Fundació IBAM (Institució Benèfica Assistencial de Manresa) i Sebastià Catllà, president d'AMPANS

Impulsar els vincles de convivència i socialització entre les persones més grans d'AMPANS i les persones que viuen a la Residència Mont Blanc de Manresa, és l'objectiu del conveni signat per ambdues entitats, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones mitjançant activitats compartides.

El conveni és la rúbrica d'una relació de més de 10 anys entre AMPANS i Mont Blanc, mitjançant una activitat de música compartida que ha donat lloc al projecte "L'orquestra de l'experiència".

Es tracta d'un taller setmanal de percussió que esdevé un espai de trobada on mitjançant la interpretació musical amb instruments de percussió fomenta l'expressió, la comunicació i la cohesió dels seus participants, la procedència dels quals és diferent però amb inquietuds i necessitats similars fruit de l'etapa vital que viuen.

Amb la consecució d'aquest objectiu es pretén fomentar el coneixement mutu de persones que viuen l'etapa de l'envelliment, reforçar la seva autoestima, i tenir experiències vitals mitjançant l'expressió de les emocions i els sentiments, i posar en valor els seus coneixements.

Participen d'aquesta experiència un grup de persones grans amb discapacitat intel·lectual d'AMPANS i residents de la Residència Mont Blanc de Manresa.

 

Veure l'àlbum de fotos del concert de l'Orquestra de l'Experiència

Veure vídeo


0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.