• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

06.10.2014

“Els organitzadors -trenca barreres- ho han fet molt bé”. Així s’expressava un dels membres del grup d’Autogestors d’AMPANS després de la trobada celebrada a Lleida.

discapacitat intel·lectual

Un grup d'autogestors d'AMPANS i dos tècnics de suport han assistit a la 6ena Trobada d'Autogestors a Lleida organitzada per ASPRODES amb el lema "La unió fa la força". La trobada tenia per objectiu compartir experiències sobre participació a la comunitat, entitat o servei, conèixer altres persones i altres entitats de Catalunya i formar part d'unes jornades de reflexió on la persona amb discapacitat és la que parla, debat, modera i condueix les sessions de treball.

Les persones amb discapacitat intel·lectual que formen part dels respectius grups d'autogestors, tenen un rol actiu a la trobada, preparen el material i el presenten.

Preguntats sobre el més destacat de la trobada, el grup d'autogestors d'AMPANS va ressaltar que:

"Hem après, hem compartit i hem conegut millor la ciutat de Lleida".

"Una jornada que mai oblidaré. He conegut els neguits d'altres persones d'entitats de Catalunya"

"Les opinions dels companys. La convivència amb altres centres. La visita a la Seu vella. Com a participant del Grup d'Autogestors , desitjo que els companys escollits facin bé la seva feina i defensin els nostres drets".

"M'ha agradat molt l'experiència. Els organitzadors -trenca barreres- ho han fet molt bé. "

"Conèixer persones d'altres llocs. He après molt dels temes que hem tractat i ens ha fet reflexionar".

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.