• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

21.07.2014

Fundació Alícia i el Canonge s’uneixen en un projecte de col·laboració que portarà les verdures i hortalisses dels horts de Sant Benet a les taules del restaurant d'AMPANS

discapacitat intel·lectual

Fundació Alícia i el Canonge, el restaurant d'AMPANS que dóna oportunitats laborals i de reconeixement social a persones amb discapacitat intel·lectual, s'uneixen en un nou projecte de col·laboració que, entre d'altres aspectes, portarà les verdures i hortalisses dels horts de Sant Benet a les seves taules.

Ja fa uns anys que la Fundació Alícia va encarregar a la gent d' AMPANS tenir cura dels horts de Sant Benet, i, seguint atentament les seves instruccions, cuiden amb molta estima els fruits que dóna aquest fabulós tros de terra que posa en valor el patrimoni agroalimentari i els hàbits saludables.

Fa uns dies, un grup de nois i noies de l'obrador del Canonge van visitar la Fundació Alícia on van compartir un matí amb el cuiner Marc Puig-pey, després de passar pels horts de Sant Benet i collir les matèries primeres, verdures i hortalisses, a partir de les quals van elaborar conjuntament un plat. Cliqueu per veure les fotos de la jornada

L'equip d'investigació i cuina de la Fundació Alícia ha apadrinat alguns dels plats a la carta del Canonge, com ara el Bacallà a la Talamanquina, segons una antiga recepta originària de Talamanca, un petit poble del Bages, Carbassó amb espàrrecs i amanida, i Granissat de maduixots, iogurt de llimona i canyella.

El talent professional i el valor humà s'uneixen per donar lloc a un projecte de col•laboració que dóna oportunitats d'inserció laboral i de reconeixement social, i que promourà una mateixa forma de veure la vida.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.