• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

21.06.2013

3Nits d’Urpina a la Vinoteca del Periódico, amb l’apadrinament del Nandu Jubany i l’assessorament del crític gastronòmic, Pau Arenós

A partir del 23 de juny, el vi 3Nits d'Urpina, d'AMPANS, es podrà trobar a tots els quioscos de Catalunya gràcies a una iniciativa d' El Periódico de Catalunya que presenta la Vinoteca. Es tracta d'una selecció de vins  catalans amb grans històries al darrera i que compta amb la col·laboració del gran xef de cuina, Nandu Jubany, amic i col·laborador d'AMPANS, i del crític gastronòmic Pau Arenós. La Masia del Marquès d’Alella, a Martorelles, va acollir la gravació d’un espot que ja es pot veure a la web del Periódico, sobre la presentació de la Vinoteca d’aquest rotatiu, que oferirà, a partir d’aquest estiu, una selecció de vins i caves de projectes interessants i diferenciats del nostres país. El 3Nits d’Urpina, un dels vins d’AMPANS amb DO Pla de Bages, formarà part d’aquesta selecció, i  de fet, és un dels primers vins que lliurarà la Vinoteca del Periódico als seus lectors a partir del diumenge, 23 de juny.

 discapacidad intelectual

Nandu Jubany, amic d'AMPANS

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.