• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

03.05.2013

El Canonge viu una nit inoblidable amb Nandu Jubany. El xef amb estrella i el seu equip, completament entregats, van elaborar un sopar amb l’equip de cuina del Canonge, que va ser tot un èxit.

La nit de dijous es va viure una nit màgica i inoblidable al Canonge durant el sopar de presentació del projecte que porta a terme AMPANS de la mà de Nandu Jubany, el xef amb estrella Michelin i un dels més reconeguts de la cuina del nostre país. Amb un somriure permanent als llavis i amb una energia inesgotable, Jubany i el seu equip van treballar colze a colze amb l’equip del Canonge, en una sintonia perfecta que va satisfer a les persones que van assistir al sopar solidari organitzat per AMPANS, per presentar el projecte i fer viable el restaurant que obria portes el 2008 i que des d’aleshores, dóna feina a persones amb discapacitat intel·lectual.

Durant la presentació del sopar el director d’AMPANS, Toni Espinal, va explicar que l’entitat va demanar la col·laboració al Nandu Jubany per reorientar la cuina del restaurant cap a un model d’arrelament al territori amb productes de proximitat i saludables, i va agrair totes les facilitats que el xef els va donar.

Per la seva banda, un Nandu Jubany entregat i molt identificat amb el projecte de l’entitat, va assegurar que mai s’hi hagués pogut negar perquè com a bagenc coneix i sent AMPANS, i l’havia d’ajudar.

El projecte de col·laboració va començar fa un any, durant el qual Jubany ha acompanyat a la Fundació AMPANS a reorientar el projecte del Canonge cap a una cuina basada en productors de proximitat i en un model de cuina tradicional i saludable.

Varen ser 112 persones les que van poder gaudir dels plats que van preparar a la cuina i a l’obrador del Canonge. I mentre anaven caient els plats ordenats a la minuta, els assistents també van poder gaudir d’un bon ambient i d’un espai que s’havia decorat per a l’ocasió amb plantes aromàtiques del Garden d’AMPANS.

Al final del sopar, tots els cuiners que havien fet possible una nit màgica al Canonge, van sortir junts i van ser llargament ovacionats pels assistents. Poc abans de començar el sopar i durant l’acte de presentació, el president d’AMPANS, Domènec Casasayas, va fer amic de l’entitat a Jubany, a qui li va entregar el Cavallet de l’organització, com a reconeixement a la seva col·laboració solidària. L’Anna Porta, una de les persones que treballa al Canonge, va pronunciar les paraules més emotives de la nit agraint al Nandu la seva entrega i dedicació i l’oportunitat que significa per a les persones amb discapacitat intel·lectual poder treballar i compartir amb persones com ell, un projecte com el que dijous es va presentar al Canonge.

Les fotos del sopar les trobareu aquí.

Llegiu la crònica a La Vanguardia

b2ap3_thumbnail_Foto-Nandu-sopar.JPG

Nandu Jubany acompanyat de part del seu equip i de l'equip del Canonge d'AMPANS

 

 

 

1 Comentaris

Felicitats

Ferran 08.05.2013

Bon dia, la setmana passada vaig poder gaudir del sopar amb el Nandu, simplement felicitats per la qualitat de l'acte, menjar, l'elecció dels vins del Bages, l'organització i l'esforç que va suposar... Feia goig el Canonge tot plè!

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.